FEIFLEX ger mervärden för alla kunder

 

FEIFLEX är vårt unika koncept som genomsyrar i stort sett alla kurser och utbildningar på FEI. FEIFLEX är en hybrid som kombinererar det bästa av traditionell klassrumsundervisning och distansstudier. Det innebär fördelar för alla deltagare och studerande oberoende av hur du väljer att studera; på plats hos oss, från hemmet, kontoret eller på resan.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

– Vi har utvecklat en hybrid som erbjuder arbetsgivare och medarbetare helt nya möjligheter till smart och effektiv kompetensutveckling. FEIFLEX går ut på att deltagaren ska kunna delta aktivt i direktsänd undervisning oavsett geografisk placering och dessutom kunna repetera lektioner om det behövs. Fördelarna är uppenbara: först och främst en oöverträffad flexibilitet men också kostnadsbesparingar, miljöfördelar och effektivare studier. Exempelvis genom mindre resande till kursorten, lägre arbetstidsfrånvaro då studierna kan ske från kontoret eller hemmet och bättre inlärning genom utnyttjande av modern teknik. 

Läs mer om FEIFLEX

+