Chef & Ledare

Under denna rubrik har vi valt att samla kurser som vänder sig till dig som vill förbättra och uppgradera dina färdigheter att leda verksamheter. Som styrelseledamot, chef eller projektledare ska du ofta slå fast riktning och mål för att sedan entusiasmera och motivera medarbetare att arbeta tillsammans. Våra kurser ger dig teorier och modeller men framförallt träning i att använda dem på ett vinnande sätt. De flesta kurserna går att läsa på plats i våra klassrum alternativt med FEI FLEX distansstudier. Valet är ditt!

Kurser & program

Affärsutveckling för chefer & ledare

Vårt utbud för chefer och nyckelpersoner som vill utvecklas. Fyra kurser är riktade till dig som har ansvar för att utveckla företagets affärer. Kurserna handlar om att förbättra dina förhandlingsresultat, hur du marknadsför digitalt och traditionellt, om dina relationer till nyckelkunder samt om agila sätt att leda och styra verksamheten.

Leda, utveckla & stödja andra

Ytterligare två certifikatkurser handlar om att leda, utveckla och stödja andra medarbetare i arbetet mot gemensamma mål. Kurserna lär ut hur engagerande ledarskap och effektiv projektledning är av avgörande betydelse för en framgångsrik verksamhet.

Akademiska kurser för chefer som vill driva positiv förändring

I FEIs breda utbud av högskolekurser kombineras akademisk förankring med praktisk tillämpning. Föreläsarna kommer från både akademin och näringslivet. Här presenteras ett urval av de kurser som är särskilt relevanta för chefer och ledare som vill ha verktyg för att åstadkomma utveckling och förändring.

Senast på FEI

Jag fick upp ögonen för denna utbildning då jag arbetat inom hotell- och restaurangbranschen i hela ...

Läs mer

Under middagen delades examensbevis, diplom och blommor ut till årets examenskull. Galans höjdpunkt ...

Läs mer

FEI använder varje dag de specialutrustade klassrummen som finns på alla av företagets utbildningsor...

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+