Chef & Ledare

Under denna rubrik har vi valt att samla kurser som vänder sig till dig som vill förbättra och uppgradera dina färdigheter att leda verksamheter. Som styrelseledamot, chef eller projektledare ska du ofta slå fast riktning och mål för att sedan entusiasmera och motivera medarbetare att arbeta tillsammans. Våra kurser ger dig teorier och modeller men framförallt träning i att använda dem på ett vinnande sätt. De flesta kurserna går att läsa på plats i våra klassrum alternativt med FEI FLEX distansstudier. Valet är ditt!

Kurser & program

Affärsutveckling för chefer & ledare

Vårt utbud för chefer och nyckelpersoner som vill utvecklas. Tre kurser är riktade till dig som har ansvar för att utveckla företagets affärer. Kurserna handlar om att förbättra dina förhandlingsresultat, hur du marknadsför digitalt och traditionellt samt om dina relationer till nyckelkunder.

Leda, utveckla & stödja andra

Ytterligare tre certifikatkurser handlar om att leda, utveckla och stödja andra medarbetare i arbetet mot gemensamma mål. Kurserna lär ut hur engagerande ledarskap, effektiv projektledning och modernt styrelsearbete bidrar är av avgörande betydelse för en framgångsrik verksamhet.

Åstadkom digital förändring

Den digitala revolutionen förändrar spelreglerna för både företag och offentliga organisationer, och skapar samtidigt helt nya marknader. I centrum för den pågående digitaliseringen står människors förändrade beteenden, förväntningar och livsstilar som drastiskt ställer nya krav på organisationer. FEI:s kurser lär dig leda och åstadkomma digital förändring.

Akademiska kurser för chefer som vill driva positiv förändring

I FEIs breda utbud av högskolekurser kombineras akademisk förankring med praktisk tillämpning. Föreläsarna kommer från både akademin och näringslivet. Här presenteras ett urval av de kurser som är särskilt relevanta för chefer och ledare som vill ha verktyg för att åstadkomma utveckling och förändring.

Senast på FEI
Susanne Smittsarve har läst Ekonomiassistent på FEI

Varför valde du att gå kurserna? – För att de innehåller flera olika moment och ger en bra inblick i...

Läs mer

Maria Lillesand har läst Fastighetsmäklare på FEI

Hej Maria! Vad fick dig att välja FEI och fastighetsmäklarutbildningen? – Möjligheten att studera fo...

Läs mer

Oskar Sillén, Sveriges första professor i företagsekonomi

Sedan 2002 har FEI delat ut det årliga stipendiet som belönar den doktorsavhandling som bidrar till ...

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+
Hur många deltagare?

Delad kunskap är dubbel kunskap. Anmäl flera deltagare - du får rabatt för varje deltagare.

Antal deltagare

+
-
Välj kursstart
Kursstarter
  Rabatter

  Vill ditt företag bli avtalskund? Kontakta oss på info@fei.se.

  Avtalsrabatt / kampanjkod

  Uträkning
  Ordinarie avgift
  0 kr
  Din avgift
  Exklusive moms.
  0 kr
  Eget företag/privatperson? Delbetala med
  FEI Studielån från 0 kr/mån
  +