Hybrida studier med FEIFLEX

Vi vill gärna träffa dig – på plats eller digitalt

Vi vill lära känna alla våra kursdeltagare. När du studerar på FEI får du göra ett val inför varje ny lektion: komma till FEI:s lokaler eller koppla upp dig från egen dator eller annan enhet. Vi kallar vår modell för FEIFLEX för att betona den flexibilitet som våra kunder får. FEIFLEX är en modern, smart och attraktiv hybridlösning för både arbetsgivare och privatpersoner. Just flexibiliteten men även tidsvinster och lägre resekostnader uppskattas enormt av våra kunder.

FEIFLEX är särskilt bra när det händer saker i vår omgivning som vi inte kan påverka. Från och med hösten 2021 välkomnar vi åter deltagare till våra lokaler, samtidigt vill vi minimera risken för dig och dina studiekamrater samt bidra till att smittspridningen i samhället minskar ytterligare. Vi förbehåller oss därför rätten att begränsa antalet personer som deltar på plats i våra lokaler om det skulle vara nödvändigt. Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar.

Vilken utrustning behövs?

Förutom en uppkopplad enhet behövs ett headset med mikrofon för att ljudet ska bli perfekt (kan beställas från oss till självkostnadspris i samband med anmälan). Du måste också använda webbkamera. Varför är kamera obligatoriskt? Jo, det blir så mycket bättre! FEIFLEX bygger på en aktiv medverkan och samspel mellan deltagare och lärare – alla ska ha möjlighet att ställa frågor och bidra i diskussioner. Webbkameran gör dig synlig och interaktionen blir enkel. Studierna underlättas och du får ut mer av din och ditt företags satsning!

Är det svårt att logga in?

Nej, du följer bara inloggningsinstruktionerna som du får, tillsammans med annan information, från oss på FEI inför kursstart.

Var aktiv och ställ frågor

Under lektionerna kan du ställa frågor och medverka i diskussioner. Det handlar således om aktiv distansutbildning, inte passivt lyssnande. Vår ambition är att ge dig precis samma upplevelse och inlärningskvalitet som om du hade befunnit dig i klassrummet på FEI.

Kurslitteratur och dokumentation

Om du väljer att delta på distans, skickar vi kurslitteratur per post eller bud. Kursmaterial och dokumentation distribueras digitalt.

Valet är ditt

Det fina med FEIFLEX är att du vid varje enskilt lektionstillfälle kan välja var du vill befinna dig. Du kan till exempel vara med i något av våra klassrum på FEI när det så småningom passar dig eller välja att gå hela kursen på distans. Valet är ditt!

Dessutom spelas alla lektioner in så att du kan förstärka inlärningen och repetera inför exempelvis en tentamen. Läs mer om inspelade lektioner.

Vårt FEIFLEX-utbud

Se hela utbudet av kurser och utbildningar via FEIFLEX

+