Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Välkommen tillbaka till FEI:s lokaler i augusti – om du vill!

Covid-19 påverkar oss alla. De flesta företag och organisationer följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande distansarbete, resor och fysiska möten. I detta läge är FEI:s innovativa hybridmodell för kompetensutveckling särskilt relevant. Med FEIFLEX får våra kursdeltagare och arbetsgivare valfrihet och flexibilitet.

Välj att komma till FEI eller studera på distans

Nu har restriktionerna kring covid-19 släppts en aning, vilket innebär att vi från och med augusti 2020 kan välkomna kursdeltagare till våra lokaler. Under rådande situation förutsätter det dock att vi alla tar ansvar och fortsätter följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, dvs FEI, du som kursdeltagare och våra undervisande lärare. Detta innebär att man måste vara helt symptomfri för att kunna närvara på plats, tvätta händerna ofta samt att respektera och följa de distansregler som gäller. Vi tillser på alla sätt att det är säkert att komma till FEI:s lokaler.

De som studerar på FEI har alltid – inte bara i nuläget – möjlighet att göra ett val inför varje ny lektion: komma till FEI:s lokaler eller koppla upp sig från egen dator eller annan enhet. Vi kallar vår modell för FEIFLEX för att betona den flexibilitet som våra kunder får. FEIFLEX är en modern, smart och attraktiv hybridlösning för både arbetsgivare och privatpersoner. Just flexibiliteten men även tidsvinster och lägre resekostnader uppskattas enormt av våra kunder.

FEIFLEX är särskilt bra när det händer saker i vår omgivning som vi inte kan påverka. Kursdeltagare på FEI väljer hur de vill medverka och det finns ingen tidsgräns när de behöver bestämma sig.

Våra lärare är vana vid att fördelningen av deltagare mellan klassrummet och på distans varierar från gång till gång. Med hjälp av FEIFLEX-modellen skapar de en stimulerande lärmiljö där alla deltar aktivt och kommer till tals, oberoende av om de loggat in från köket hemma, arbetsplatsen eller valt att komma till klassrummet på FEI.

Vilken utrustning behövs?

Förutom en uppkopplad enhet behövs ett headset med mikrofon för att ljudet ska bli perfekt (kan beställas från oss till självkostnadspris i samband med anmälan). Du måste också använda webbkamera. Varför är kamera obligatoriskt? Jo, det blir så mycket bättre! FEIFLEX bygger på en aktiv medverkan och samspel mellan deltagare och lärare – alla ska ha möjlighet att ställa frågor och bidra i diskussioner. Webbkameran gör dig synlig och interaktionen blir enkel. Studierna underlättas och du får ut mer av din och ditt företags satsning!

Är det svårt att logga in?

Nej, du följer bara inloggningsinstruktionerna som du får, tillsammans med annan information, från oss på FEI inför kursstart.

Var aktiv och ställ frågor

Under lektionerna kan du ställa frågor och medverka i diskussioner. Det handlar således om aktiv distansutbildning, inte passivt lyssnande. Vår ambition är att ge dig precis samma upplevelse och inlärningskvalitet som om du hade befunnit dig i klassrummet på FEI.

Kurslitteratur och dokumentation

Om du väljer att delta på distans, skickar vi kurslitteratur per post eller bud. Kursmaterial och dokumentation distribueras digitalt.

Valet är ditt

Det fina med FEIFLEX är att du vid varje enskilt lektionstillfälle kan välja var du vill befinna dig. Du kan till exempel vara med i något av våra klassrum på FEI när det så småningom passar dig eller välja att gå hela kursen på distans. Valet är ditt!

Dessutom spelas alla lektioner in så att du kan förstärka inlärningen och repetera inför exempelvis en tentamen. Läs mer om inspelade lektioner.

Vårt FEIFLEX-utbud

Se hela utbudet av kurser och utbildningar via FEIFLEX

+