Vill du studera som vanligt men få ytterligare fördelar?

Är du traditionalist och vill gå en kurs på “vanligt” sätt? Det vill säga befinna dig i ett trevligt klassrum på någon av FEI:s studieorter, ta del av undervisningen, ställa frågor till kursledaren och nätverka med studiekamrater, fika och äta lunch tillsammans? Inga problem, alla FEIFLEX-kurser genomförs i våra egna klassrum. Det fina med FEIFLEX är att du som väljer denna mer traditionella modell dessutom får mervärden i dina studier.

Välkommen till våra lokaler

FEI har lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö och Alicante i Spanien. Här har vi skapat, moderna och välkomnande studiemiljöer för yrkesverksamma deltagare. Den fysiska omgivningen är viktig – trivsel och studiero är förutsättningar för effektiv inlärning. Kaffe och luncher ingår på alla våra studieorter, i Stockholm har vi till och med en egen högklassig restaurang.

Få stöd på plats

En fördel med att komma till våra lokaler är att du får stöd på plats. Kursledare, studierådgivare, kursadministratörer och FEIFLEX-tekniker är tillgängliga för dina frågor och funderingar. Vi är här för att stötta dig och din arbetsgivare i er kompetenssatsning.

Välkommen tillbaka digitalt

Vad är det som gör att våra klassrum skiljer sig från andra utbildningsanordnares? Jo, vi har specialutrustat dem för att alla som har valt FEI ska få ut maximalt av sina studier. Genom kameror, högtalare och skärmar tillför vi ytterligare en dimension för dig som väljer att studera på plats.

En central idé med FEIFLEX är att alla lektioner spelas in i realtid. Du kan återvända till klassrummet digitalt och se inspelningarna hur många gånger du vill, repetera och förstärka inlärningen. Detta är kanske det mest uppskattade särdraget med FEIFLEX! Perfekt om du har missat en lektion och inte minst är det värdefullt inför tentor och annan examination.

Få fysiska och virtuella studiekamrater

Du som väljer att delta i undervisningen på plats får också studiekamrater som medverkar på distans. De kan befinna sig i Kiruna, Karlstad, Karlshamn – eller någon annanstans! På FEI samlas duktiga yrkesmänniskor – både fysiskt och virtuellt – för att studera tillsammans. Utbyte mellan kursdeltagare är värdefullt och viktigt. I de specialutrustade klassrummen förenas alla i ett gemensamt lärande som ger ett ömsesidigt utbyte.

Det bästa av två världar

Är du traditionalist med drag av modernist? Med FEIFLEX kan du få det bästa av två världar. Kombinera närvaro i klassrummet vissa kursdagar med distansnärvaro andra dagar, till exempel från kontoret. Valet är ditt!

Läs mer om FEIFLEX

 

Kurser och utbildningar via FEIFLEX

+