En unik utbildningsmiljö

Med FEI FLEX är valfriheten total. Välj vad som passar dig bäst. I de kurser som genomförs enligt FEI FLEX kan du välja att gå kursen ”som vanligt”, om du så önskar. Det vill säga, du befinner dig i klassrummet på FEI, tillsammans med andra deltagare och en eller flera kursledare. Du tar del av undervisningen, gör anteckningar, och du kan givetvis ställa frågor till kursledaren.

Det fungerar således precis som vid en vanlig kurs på FEI! Det vill säga, inlärningen sker genom praktiska föreläsningar, övningar och diskussioner.

FEI:s klassrum

FEI har egna lokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Alicante och London. Vi har skapat inbjudande och effektiva studiemiljöer med den senaste tekniken.

FEI:s klassrum är utrustade med bland annat kamera- och ljudanläggning. Vår senaste uppgradering innefattar även stora skärmar på väggarna i klassrummen, vilket innebär att vi kan koppla ihop flera klassrum samtidigt. De som deltar på distans kan medverka aktivt och bidra på ett helt annat sätt än tidigare.

I det nya upplägget undervisar huvudläraren från ett av våra klassrum och visas högupplöst i naturlig storlek på en vertikal skärm på övriga orter (hen hörs och syns bättre än på plats!). På så sätt skapas en upplevelse utöver det vanliga. Kommunikationen är sömlös. Alla, oberoende av placering, kan kommunicera smidigt i bild och tal.

Knyta kontakter

Du som väljer att deltaga i undervisningen på plats får därmed ytterligare studiekamrater ute i landet. De kan befinna sig i Malmö, Karlstad, Umeå… eller någon annanstans! Distansdeltagaren har också möjlighet att ställa frågor, både muntligt via headset och genom en chattfunktion. Vid bensträckare, kaffe- och lunchpauser, som är en naturlig del av kursdagen, har du möjlighet att umgås med andra deltagare, kanske utbyta tankar kring kursen och knyta värdefulla kontakter.

Dessutom är en webbkamera riktad mot kursdeltagarna på plats. På detta sätt kan distansdeltagarna också få en bild av dem i klassrummen. Mikrofoner gör att de frågor som ni ställer till kursledaren också kan höras av distansdeltagarna.

Det är viktigt att notera att FEI FLEX kräver inloggning. Det är bara ni som medverkar i kursen som kan se och höra lektionerna. Efter kursens slut tas materialet bort.

Se alla kurser som ges med FEI FLEX

+