Se lektioner i efterhand

Lektionerna som ges via FEIFLEX spelas in. Det innebär stora fördelar för dig som deltagare. Du kan återvända till lektionen genom att se inspelningen, repetera, ta del av de moment som du upplevde som svåra och i lugn och ro följa lärarens förklaring igen. Presentationer, allt som skrivs, lärarens genomgångar och inte minst, svar på frågor och diskussionsinlägg, finns tillgängligt digitalt för dig i efterhand.

Om du har missat en lektion

Om du har valt att gå en kurs på FEI utgår vi från att du tänker delta i realtid, antingen på plats i klassrummet eller online på distans, det ger utan tvekan det bästa utbytet i din studiesatsning. Samtidigt vet vi att omständigheter ibland gör att du inte kan närvara. Du kanske är sjuk, vårdar barn eller har ett viktigt möte – vanliga händelser i allas vardag. Med FEIFLEX är en missad lektion inte hela världen. Kom i fas igen genom att se inspelningen.

Se lektionerna i mobilen

Med FEIFLEX kan du se inspelningar i alla enheter inklusive mobilen, perfekt för att repetera lektioner på tåget eller bussen.

Alla kommer ihåg en bra lärare

Vi kommer alla ihåg duktiga lärare i våra liv. Någon som har påverkat oss lite extra och som vi aldrig glömmer. Lärarens roll är viktig i alla utbildningssammanhang och särskilt på FEI. Våra kursledare är experter inom sina undervisningsområden. De kan vara revisorer, advokater, konsulter, företagsledare eller forskare. De har en enastående förmåga att förmedla sina kunskaper till yrkesverksamma deltagare. Ofta handlar inlärning om nyanser och pedagogisk fingertoppskänsla. Med FEIFLEX kan du se lektionerna hur många gånger du vill för att försäkra dig om att du har förstått och att du har bilden helt klar på hur du ska tillämpa dina nyvunna kunskaper i din praktiska verklighet.

Bara för dig

Det inspelade materialet är bara tillgängligt för dig och dina kurskamrater. Det sprids inte till utomstående. Efter kursens slut tas materialet bort.

Läs mer om FEIFLEX

 

Kurser och utbildningar via FEIFLEX

+