By visiting fei.se you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.

Välkommen till FEI!

Sedan 1888 har vi erbjudit utbildning för människor i karriären. Vårt utbud är stort och varierat. Vi vänder oss till hela organisationen, från nya medarbetare till erfarna chefer.

FEI:s filosofi är egentligen ganska enkel. Vi anordnar kurser och utbildningar som du har omedelbar nytta av i ditt arbete. Din arbetsgivare får direkt avkastning på sin utbildningsinvestering genom att du gör ett bättre jobb och bidrar till företagets utveckling. Indirekta vinster som ökad arbetsglädje och ett stärkt varumärke för företags om satsar på utbildning ska heller inte underskattas.

När du väljer affärspartner för din eller din organisations utbildningssatsning, betyder erfarenhet allt. Samspelet mellan inblandade parter – arbetsgivare, utbildningsanordnare, individer och kursledare – ska fungera smidigt och smärtfritt. FEI har erfarenheten och ett grundmurat gott rykte i arbetslivet. Våra utbildningar är aktuella och relevanta; de ger kunskap och status för dig som vill stå väl rustad inför framtida utmaningar.

Till FEI söker sig alla typer av företag från alla branscher. Från de mest kända börsnoterade jättarna till små enmansföretag. Offentlig verksamhet är också representerad; skolor, sjukvård, myndigheter, departement, med mera. Miljöförbund, politiska partier, ambassader och sportklubbar är exempel på andra organisationer som anlitar FEI.

FEI är en ledande aktör inom ny utbildningsteknologi. Vårt koncept FEIFLEX ger mervärden och spännande möjligheter för våra kunder. FEIFLEX innebär effektiv kompetensutveckling för framtidens arbetsliv.

Information om covid-19 och FEI:s rådande policy

Uppdaterad 2021-12-10

Folkhälsomyndigheten har beslutat om utökade rekommendationer som gäller från 8 december 2021. FEI följer alltid dessa och det innebär följande:

  • Åtgärder genomförs för en fortsatt trygg utbildningsmiljö. De kursdeltagare som befinner sig i FEI:s lokaler uppmanas att ta personligt ansvar genom att hålla avstånd och att regelbundet tvätta sina händer. Uppvisar man minsta förkylningssymptom ska man följa undervisningen på distans. Detta gäller givetvis också medarbetare på FEI.
  • Tydlig skyltning i FEI:s lokaler kring förhållningsregler och tillgång till handsprit på strategiska platser.
  • Vi förbehåller oss rätten att från tid till annan begränsa antalet personer som vistas i våra lokaler.
  • Studier på FEI sker med FEIFLEX. Vi är Sveriges kanske mest erfarna leverantör av livesänd utbildning i modern hybridform. Som studerande på FEI kan du alltid utnyttja detta, särskilt i nuvarande situation. Som deltagare får du en lika bra studieupplevelse om du väljer att delta i lektionerna på distans.

Välkommen att ta del av vårt utbud här på fei.se. Kontakta gärna oss om du har frågor – slå en signal, vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt.

+