Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Välkommen till FEI!

Info om covid-19 och FEI:s rådande policy

FEI följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att vi betraktar vår verksamhet som en arbetsplats. Läs mer här. Det vill säga att vår verksamhet med undervisning och examination inte är att betrakta som allmänna sammankomster. Det är dock viktigt att komma ihåg följande:

  • Studier på FEI sker med FEIFLEX. Vi är Sveriges kanske mest erfarna leverantör av livesänd utbildning i modern hybridform. Som studerande på FEI ska du utnyttja detta, särskilt i nuvarande situation. Som deltagare får du en lika bra studieupplevelse om du väljer att delta i lektionerna på distans.
  • På grund av restriktionerna är antalet platser i våra klassrum och restauranger betydligt färre än vanligt. Vi förbehåller oss rätten att tillsvidare begränsa antalet personer som deltar på plats i våra lokaler. I den händelse av att du behöver vara på plats förutsätter vi att du håller avstånd och tar personligt ansvar. Det är givetvis viktigt att du som har sjukdomssymtom, även lindriga sådana, eller tillhör riskgrupp inte kommer till FEI:s lokaler.
  • För att summera: FEIFLEX är en ledande digital utbildningsmiljö – utnyttja det! Välj gärna att delta på distans i rådande läge för att minimera risken för dig och dina studiekamrater samt för att bidra till att smittspridningen i samhället minskar. Har du frågor om studier på FEI och covid-19, kontakta alltid oss. Tack!

Välkommen till FEI

Sedan 1888 har vi erbjudit utbildning för människor i karriären. Vårt utbud är stort och varierat. Vi vänder oss till hela organisationen, från nya medarbetare till erfarna chefer. .

FEI:s filosofi är egentligen ganska enkel. Vi anordnar kurser och utbildningar som du har omedelbar nytta av i ditt arbete. Din arbetsgivare får direkt avkastning på sin utbildningsinvestering genom att du gör ett bättre jobb och bidrar till företagets utveckling. Indirekta vinster som ökad arbetsglädje och ett stärkt varumärke för företags om satsar på utbildning ska heller inte underskattas.

När du väljer affärspartner för din eller din organisations utbildningssatsning, betyder erfarenhet allt. Samspelet mellan inblandade parter – arbetsgivare, utbildningsanordnare, individer och kursledare – ska fungera smidigt och smärtfritt. FEI har erfarenheten och ett grundmurat gott rykte i arbetslivet. Våra utbildningar är aktuella och relevanta; de ger kunskap och status för dig som vill stå väl rustad inför framtida utmaningar.

Till FEI söker sig alla typer av företag från alla branscher. Från de mest kända börsnoterade jättarna till små enmansföretag. Offentlig verksamhet är också representerad; skolor, sjukvård, myndigheter, departement, med mera. Miljöförbund, politiska partier, ambassader och sportklubbar är exempel på andra organisationer som anlitar FEI.

FEI är en ledande aktör inom ny utbildningsteknologi. Vårt koncept FEIFLEX ger mervärden och spännande möjligheter för våra kunder. FEIFLEX innebär effektiv kompetensutveckling för framtidens arbetsliv.

Välkommen att ta del av vårt utbud här på fei.se. Kontakta gärna oss om du har frågor – slå en signal, vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt.

+