By visiting fei.se you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.

Fastigheter

FEI har ett växande utbud inom fastighetsutbildning i samarbete med Högskolan Väst. Här ingår Sveriges kanske största och mest innovativa uppdragsutbildning till fastighetsmäklare, ett omfattande utbud av enstaka kurser för dig som behöver komplettera tidigare studier. Dessutom en påbyggnadsutbildning till kandidatexamen och civilekonom.

Kurser & program

Fastighetsmäklare 120 hp

Sedan 2015 erbjuder FEI en fastighetsmäklarutbildning. Denna uppdragsutbildning genomförs i samarbete med Högskolan Väst. Omfattningen är 120 högskolepoäng. Utbildningen är utformad efter Fastighetsmäklarinspektionens krav på teoretiska studier. Välj mellan tre alternativ när du ska påbörja dina studier: ordinarie start, rivstart och mjukstart.

Påbyggnad till Fil kand 60 hp

Nu kan du som är fastighetsmäklare bygga på med fortsatta studier till civilekonom! Utbildningen omfattar cirka 17 månader parallellt med arbetet. En möjlighet att få ytterligare kunskaper, en akademisk kandidatexamen och rätten att använda civilekonom som titel.

Uppdateringskurser

Området Fastigheter styrs av ett omfattande regelverk. Här hittar du kurser som uppdaterar din kompetens inom området.

Diplomerad Utlandsmäklare Spanien

Kursutbudet vänder sig till medarbetare på svenska mäklarföretag i Spanien, men också till privatpersoner och företagare som vill ha djupa kunskaper om fastighetsmäkleri i Spanien. Utbildningen genomförs med FEIFLEX, du kan delta på FEI i Stockholm, FEI i Alicante eller i realtid helt på distans.

Kurser: Utlandsmäklare Spanien

Om du redan har goda kunskaper inom ett eller flera områden som ingår i utbildningen Diplomerad Utlandsmäklare Spanien kan du köpa en eller flera delkurser separat.

Senast på FEI

Sarah Öström hade länge funderat på att vidareutbilda sig men inte hittat rätt utbildning. Bokstavligen som ett brev på posten fick hon en broschyr från FEI och fick upp ögonen...

Läs mer

Utöver Cristina Choppelos nuvarande roll som projektstrateg på Familjebostäder har hon arbetat som operativ projektledare i över 20 år. Även om ekonomi inte har varit hennes huvudsakliga uppgift ville hon...

Läs mer

Juryns motivering lyder: 2023 års vinnare betonar vikten av kontinuerlig utveckling och inhämtning av relevant kunskap för att verka och själv bidra i försäkringsbranschen. Tinas bidrag ger konkreta förslag på...

Läs mer

+