By visiting fei.se you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.

Fastigheter

FEI har ett växande utbud inom fastighetsutbildning i samarbete med Högskolan Väst. Här ingår Sveriges kanske största och mest innovativa uppdragsutbildning till fastighetsmäklare, ett omfattande utbud av enstaka kurser för dig som behöver komplettera tidigare studier. Dessutom en påbyggnadsutbildning till kandidatexamen och civilekonom.

Kurser & program

Fastighetsmäklare 120 hp

Sedan 2015 erbjuder FEI en fastighetsmäklarutbildning. Denna uppdragsutbildning genomförs i samarbete med Högskolan Väst. Omfattningen är 120 högskolepoäng. Utbildningen är utformad efter Fastighetsmäklarinspektionens krav på teoretiska studier. Välj mellan tre alternativ när du ska påbörja dina studier: ordinarie start, rivstart och mjukstart.

Påbyggnad till Fil kand 60 hp

Nu kan du som är fastighetsmäklare bygga på med fortsatta studier till civilekonom! Utbildningen omfattar cirka 17 månader parallellt med arbetet. En möjlighet att få ytterligare kunskaper, en akademisk kandidatexamen och rätten att använda civilekonom som titel.

Uppdateringskurser

Området Fastigheter styrs av ett omfattande regelverk. Här hittar du kurser som uppdaterar din kompetens inom området.

Diplomerad Utlandsmäklare Spanien

Kursutbudet vänder sig till medarbetare på svenska mäklarföretag i Spanien, men också till privatpersoner och företagare som vill ha djupa kunskaper om fastighetsmäkleri i Spanien. Utbildningen genomförs med FEIFLEX, du kan delta på FEI i Stockholm, FEI i Alicante eller i realtid helt på distans.

Kurser: Utlandsmäklare Spanien

Om du redan har goda kunskaper inom ett eller flera områden som ingår i utbildningen Diplomerad Utlandsmäklare Spanien kan du köpa en eller flera delkurser separat.

Senast på FEI

AI i Sverige, Europa och världen så in i Norden aktuellt Tankesmedjan Think AI och FEI bjuder in till ett live-webbinarium den 9 oktober, där vi kommer att diskutera Sveriges...

Läs mer

Samtalet samlade ett antal deltagare från olika organisationer, däribland Lars Lundberg från ThinkAI, Håkan Hagerum från Ditas Consulting, Kristina Lundevall från Stockholms stad, Elda Sparrelid från Region Stockholm, Mats Snäll från...

Läs mer

Sara Uhlén innehar flera roller, bland annat som strategisk rådgivare i olika organisationer. Hon är också investerare och blivande styrelseledamot i bolaget Sensework samt styrelseledamot i den ideella organisationen Treskablinoll....

Läs mer

+