Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

FEI Yrkeshögskola

Siktar du på en ny karriär inom ett framtidsyrke? Gå en yrkeshögskoleutbildning hos FEI, en av Sveriges äldsta och främsta utbildningsaktörer!

Våra YH-utbildningar utformas av efterfrågan på arbetsmarknaden och i samarbete med företag för att förbereda dig inför framtidens arbetsliv.

Välj bland utbildningar inom flera olika branscher som genomförs via hybridformatet FEIFLEX. Vår ledande FEIFLEX-teknik ger dig möjligheten till en lika kvalitativ studieupplevelse, vare sig du deltar på plats i våra specialutrustade lokaler eller online.

Kurser & program

Sen ansökan till höstterminen 2022

Du kan göra en sen ansökan fram till den 2 juni 2022 för dessa utbildningsstarter i höst:

Har du kunskaper genom tidigare utbildning eller erfarenhet inom något av de områden vi erbjuder YH-utbildningar? Genom YH-flex har du möjlighet att tillgodoräkna dig delar av en utbildning och endast läsa enstaka kurser för att därmed få en YH-examen på kortare tid.

Du kan göra en sen ansökan till YH-flex senast den 2 juni 2022 för följande utbildningar:

För övriga utbildningsstarter till hösten är ansökningsperioden stängd på FEI Yrkeshögskola. Fyll gärna i en intresseanmälan så ser vi till att du får aktuell information om våra utbildningar!

Varför studera på FEI Yrkeshögskola?

FEI grundades 1888 och är en av Sveriges främsta utbildningsaktörer. Vårt goda rykte inom näringslivet och internationella nätverk ger dig en stor fördel hela vägen från studier till arbete.

Våra YH-utbildningar bedrivs i nära samarbete med företag och lärare som har expertis inom respektive yrkesområde. Utbildningarna består av både teori och LIA-praktik, Lärande i arbete, ute på en arbetsplats. På så vis får du möjligheten att på bästa sätt kunna lära dig yrket.

Studera var du än befinner dig med FEIFLEX

Alla YH-utbildningar genomförs med vårt beprövade hybridkoncept FEIFLEX, som ger dig möjligheten att kunna delta på plats i FEI:s lokaler och på distans. Den ledande FEIFLEX-tekniken säkerställer en högkvalitativ studieupplevelse oavsett om du väljer att delta i våra specialutrustade lokaler på attraktiva adresser i Stockholm och Göteborg, eller online i realtid. Via FEIFLEX erbjuder vi även utbildningar i samarbete med olika lärcenter runtom i landet.

Senast på FEI

Therese utbildade sig först i ekonomi och statsvetenskap och ville från början bli journalist inom politik och ekonomi. Under sin första anställning, som pensions- och placeringsrådgivare, utkristalliserade sig dock en...

Läs mer

FEI har genomgått en kraftig tillväxtresa och har nu årligen fler än 1500 studenter samt ett 100-tal lärare engagerade i undervisningen. Verksamheten, med cirka 35 anställda, finns i Stockholm, Göteborg,...

Läs mer

Azadeh Lind, affärsområdeschef för FEI Yrkeshögskola, svarar på 5 aktuella frågor om yrkeshögskoleutbildningen Food & Beverage Manager 300 yhp. Jag jobbar inom restaurangbranschen, kan jag ändå gå utbildningen? Definitivt! Utbildningen...

Läs mer

+