Våra lokaler

Utbildningsmiljön är en viktig kvalitetsfaktor. Du lär dig mer om du trivs! Alla FEI:s kurser och utbildningar genomförs i våra egna klassrum.

Våra lokaler i Stockholm

FEI på Kammakargatan 10 är lättillgängligt för dig som arbetar i eller kring centrala Stockholm. Tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Hötorget ligger på bara några minuters gångavstånd. FEI är väl beläget även för dig som kommer med tåg eller flyg. Vår närmaste granne är Johannes kyrka som tornar upp sig ovanför Kungsgatan, Sveavägen och Birger Jarlsgatan.

Välkommen in i vårt hus! Miljön är svårslagen. Vi har strävat efter att behålla den ursprungliga sekelskiftesatmosfären utan att göra avkall på datorer, teknik och annat som krävs för goda studieresultat (samtliga lokaler är utrustade med FEIFLEX-teknik). Resultatet är en modern och ändamålsenlig utbildningsmiljö som också har charm och hög trivselfaktor.

I källarvalven återfinns FEI Restaurant & Lounge som står till tjänst för dig som är kund hos oss. Här serverar köksmästare Johan Sundström och hans medarbetare frukostbuffé, vällagade luncher med stort salladsbord, kaffe med bakverk eller smörgås och frukt. Du har möjlighet att ange särskilda önskemål, exempelvis om du är allergiker, när du anmäler dig.

Längre ned i Kammakargatans backe bedriver vi verksamhet på ytterligare tre adresser, Döbelnsgatan 4B samt Kammakargatan 5 och 18. Lokalerna är modernt inredda inklusive FEIFLEX-utrustade klassrum för att våra kunder ska få ut maximalt av sin studietid på FEI.

FEI i Göteborg

FEI ligger på Bror Nilssons gata 16, Norra Älvstranden, på minuters avstånd från centrum med buss, båt eller bil. Även i Göteborg är våra lokaler speciella. I Sågeriet, en gammal industrilokal, har vi skapat unika undervisningslokaler med en takhöjd på sex meter och fullt utrustade med FEIFLEX-teknik.

FEI i Malmö

I centrala Malmö har FEI fantastiska utbildningslokaler, komplett utrustade med FEIFLEX unika utbildningsteknik, på Hans Michelsensgatan 2 i Bylgiahuset. FEI har varit verksamma i Malmö i flera år, men 2018 flyttade vi in i permanenta lokaler för att kunna erbjuda fler kunder i södra Sverige möjligheten att läsa våra kurser och lättare utveckla personliga nätverk.

FEI i Alicante

Flera av våra utbildningar går att ta i den populära turistorten Alicante, Spanien. I samma region som många svenskar idag köper semesterbostäder har vi startat en filial, delvis för att möta efterfrågan från svenska fastighetsmäklarkunder. Våra lokaler är belägna på Calle Pintor Cabrera 22.

Samtliga kurser som ges på plats i Alicante går även att studera på distans via FEIFLEX. Även här har vi nydesignade och trivsamma kontors- och utbildningslokaler.

+