Studera i FEI:s lokaler

 

Utbildningsmiljön är en viktig kvalitetsfaktor. Din inlärningsförmåga gagnas om du trivs! FEI:s klassrumsbaserade kurser och utbildningar genomförs i vår egen fastighet på Kammakargatan 10 mitt i centrala Stockholm. Vår närmaste granne är Johannes kyrka som tornar upp sig ovanför Kungsgatan, Sveavägen och Birger Jarlsgatan.

Våra lokaler i Stockholm

FEI är lättillgängligt för dig som arbetar i eller kring centrala Stockholm. Tunnelbanestationerna Rådmansgatan och Hötorget ligger på några minuters gångavstånd. FEI är väl beläget även för dig som kommer med tåg eller flyg.

Välkommen in i vårt hus! Miljön är svårslagen. Vi har strävat efter att behålla den ursprungliga sekelskiftesatmosfären utan att göra avkall på datorer, teknik och annat som krävs för goda studieresultat (samtliga lokaler är utrustade med FEI FLEX-teknik). Resultatet är en modern och ändamålsenlig utbildningsmiljö som också har charm och hög trivselfaktor.

I källarvalven återfinns FEI Restaurant & Lounge som står till tjänst för dig som är kund hos oss. Här serverar köksmästare Johan Sundström och hans medarbetare frukostbuffé, vällagade luncher med stort salladsbord, kaffe med bakverk eller smörgås och frukt. Du har möjlighet att ange särskilda önskemål, exempelvis om du är allergiker, när du anmäler dig.

Längre ned i Kammakargatans backe bedriver vi verksamhet på ytterligare tre adresser, Döbelnsgatan 4B samt Kammakargatan 5 och 18. Alla lokaler är modernt inredda och anpassade för att våra kunder ska få ut maximalt av sin studietid på FEI.

FEI i Göteborg

FEI ligger på Bror Nilssons gata 16, Norra Älvstranden, på minuters avstånd från centrum med buss, båt eller bil. Även i Göteborg är våra lokaler speciella. I Sågeriet, en gammal industrilokal, har vi skapat unika undervisningslokaler med en takhöjd på sex meter och fullt utrustade med FEI FLEX-teknik.

+
Hur många deltagare?

Delad kunskap är dubbel kunskap. Anmäl flera deltagare - du får rabatt för varje deltagare.

Antal deltagare

+
-
Välj kursstart
Kursstarter
  Rabatter

  Vill ditt företag bli avtalskund? Kontakta oss på info@fei.se.

  Avtalsrabatt / kampanjkod

  Uträkning
  Ordinarie avgift
  0 kr
  Din avgift
  Exklusive moms.
  0 kr
  Eget företag/privatperson? Delbetala med
  FEI Studielån från 0 kr/mån
  +