En unik upplevelse på distans

För dig som inte vill eller kan komma till oss, finns undervisningen att följa online i realtid. Du behöver en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Detta kan göras från kontoret och hemmet eller från hotellet och flygplatsen om du är på resande fot – möjligheterna är oändliga!

Vilken utrustning behövs? Förutom en uppkopplad enhet behövs ett headset med mikrofon för att ljudet ska bli perfekt (kan beställas från oss till självkostnadspris i samband med anmälan i vissa utbildningar). Du måste också använda webbkamera. Varför är det obligatoriskt? Nya FEI FLEX bygger på en aktiv medverkan och samspel mellan deltagare och lärare – alla ska ha möjlighet att ställa frågor och bidra i diskussioner. Webbkameran gör dig synlig och interaktionen blir enkel. Studierna underlättas och du får ut mer av din och ditt företags satsning!

Du behöver ingen särskild programvara för att medverka under lektionerna. Du följer bara inloggningsinstruktionerna som du får, tillsammans med annan information, från oss på FEI inför kursstart.

Under lektionerna kan du ställa frågor och medverka i diskussioner. Det handlar således om aktiv distansutbildning, inte passivt lyssnande. Vår ambition är att ge dig precis samma upplevelse och inlärningskvalitet som om du hade befunnit dig i klassrummet på FEI.

Kurslitteratur skickas per post eller bud till distansdeltagare. Kursmaterial och dokumentation distribueras digitalt.

Det fina med FEI FLEX är att du vid varje enskilt lektionstillfälle kan välja var du vill befinna dig. Du kan till exempel vara med i något av våra klassrum på FEI ett par gånger och delta på distans när det passar dig. Valet är ditt!

Vad händer när det är dags för rast? När deltagarna hos oss samlas till gemensam fika rekommenderar vi att du går ut i köket och gör en kopp kaffe!

Se alla kurser som ges med FEI FLEX

+