Vill du medverka aktivt på distans?

FEIFLEX står för distansstudier på ett helt nytt sätt. För dig som inte vill eller kan komma till oss, finns undervisningen att följa online i realtid. Du behöver en uppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Detta kan göras från kontoret och hemmet eller från hotellet och flygplatsen om du är på resande fot – möjligheterna är oändliga!

Vilken utrustning behövs?

Förutom en uppkopplad enhet behövs ett headset med mikrofon för att ljudet ska bli perfekt (kan beställas från oss till självkostnadspris i samband med anmälan). Du måste också använda webbkamera. Varför är kamera obligatoriskt? Jo, det blir så mycket bättre! FEIFLEX bygger på en aktiv medverkan och samspel mellan deltagare och lärare – alla ska ha möjlighet att ställa frågor och bidra i diskussioner. Webbkameran gör dig synlig och interaktionen blir enkel. Studierna underlättas och du får ut mer av din och ditt företags satsning!

Är det svårt att logga in?

Nej, du behöver ingen särskild programvara för att medverka under lektionerna. Du följer bara inloggningsinstruktionerna som du får, tillsammans med annan information, från oss på FEI inför kursstart.

Var aktiv och ställ frågor

Under lektionerna kan du ställa frågor och medverka i diskussioner. Det handlar således om aktiv distansutbildning, inte passivt lyssnande. Vår ambition är att ge dig precis samma upplevelse och inlärningskvalitet som om du hade befunnit dig i klassrummet på FEI.

Kurslitteratur och dokumentation

Om du väljer att delta på distans, skickar vi kurslitteratur per post eller bud. Kursmaterial och dokumentation distribueras digitalt.

Valet är ditt

Det fina med FEIFLEX är att du vid varje enskilt lektionstillfälle kan välja var du vill befinna dig. Du kan till exempel vara med i något av våra klassrum på FEI ett par gånger och delta på distans när det passar dig. Valet är ditt!

Vad händer när det är dags för rast? När deltagarna hos oss samlas till gemensam fika rekommenderar vi att du går ut i köket och gör en kopp kaffe!

Läs mer om FEIFLEX

 

Kurser och utbildningar via FEIFLEX

+