By visiting fei.se you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.

Top-up degrees

Har du en YH-examen eller studerat på högskola? Läs en Top-up degree och få en kandidatexamen!

FEI är den enda utbildningsaktören i Sverige som erbjuder Top-up degrees, genom ett samarbete med Coventry University i Storbritannien.

En Top-up degree omfattar 60 ECTS-poäng och bedrivs på engelska. Studierna sker i Stockholm eller online, under 1 år (heltid) eller 2 år (deltid).

Studierna berättigar till studiemedel från CSN, inklusive merkostnadslån för att täcka avgiften.

Nästa start: 22 januari. Ansök senast 8 december!

Kurser & program

Bygg på dina studier till en kandidatexamen med en Top-up degree

Har du en examen om minst 400 YH-poäng, eller bedrivit högskolestudier om minst 120 hp, inom ett relevant ämne? Läs en Top-up degree och få en internationell kandidatexamen!

I samarbete med Coventry University i Storbritannien erbjuder vi dessa Top-up degrees:

Intresseanmälan

Fyll gärna i intresseanmälan så ser vi till att du får aktuell information om våra Top-up degrees!

Vill du träffa oss för att ställa just dina frågor om FEI:s Top-up degrees i samarbete med Coventry University? Håll utkik efter tillgängliga informationsmöten och anmäl dig här.

Om Coventry University

Coventry University är ett högt rankat universitet som grundades år 1843 och ett av de största i hela Storbritannien. Det är ett modernt universitet med en lång erfarenhet av internationella samarbeten. Coventry University har idag flera internationella campus och 150 partneraktörer inom högre utbildning, som inkluderar ett globalt nätverk av 50 000 studerande från 40 länder.

En akademisk examen från Coventry University är internationellt gångbar och eftertraktad. Coventry University välkomnar inte enbart EU-studerande till Storbritannien, utan är det enda brittiska universitetet som har öppnat ett campus i Polen – Coventry University Wrocław. Som studerande vid Coventry University Wrocław, går du en engelsk utbildning utan att lämna EU.

 

 

Vanliga frågor

Vad krävs för att bli antagen till utbildningen?

Grundkravet är YH-examen (400 YH-poäng), eller högskolestudier (minst 120 högskolepoäng).

 

Kan jag välja olika studietakter?

Du kan läsa Top-up degree på heltid under ett år, alternativt på deltid under två år.

 

Går det att läsa utbildningen på distans?

Via FEIFLEX har du möjlighet att delta på plats i FEI:s klassrum i Stockholm, eller live online.

 

Vilka finansieringsalternativ finns?

Du kan välja mellan självfinansiering, finansiering av arbetsgivare eller studiemedel från CSN.

 

Hur ansöker jag till utbildningen?

Fyll i ansökningsformuläret på utbildningssidorna. Se fliken “Ansökan & antagning”.

Ansök innan ansökningsperioden stänger, även om du inte hinner få ditt YH-examensbevis innan dess. Du kan komplettera med ditt YH-examenbevis efter att ansökan till Top-up degree har stängt genom att skicka det som en bilaga till international@fei.se.

 

När får jag antagningsbesked?

Senast 10 arbetsdagar efter att vi har mottagit din ansökan får du besked om behörighet.

Senast på FEI

Vad är en arbetsmiljöhandbok? En arbetsmiljöhandbok är ett dokument som beskriver företagets arbetsmiljöarbete. Den ska vara lättillgänglig för alla anställda, tydlig och regelbundet uppdateras. Arbetsmiljöhandboken kan innehålla följande: Företagets arbetsmiljöpolicy...

Läs mer

Systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM, är föreskrifter från Arbetsmiljöverket som innebär att arbetsgivare ska organisera, genomföra och följa upp arbetsmiljöarbetet. Arbetsmiljöverkets undersökningar har visat att arbetet med arbetsmiljö i små företag ofta...

Läs mer

Webbinariet inleddes med en översikt av EU:s satsningar och investeringar för att främja utvecklingen av AI. Juha Heikkilä, rådgivare för artificiell intelligens vid EU-kommissionen, betonade att det finns många starka...

Läs mer

+