Top-up degrees

Har du en YH-examen eller studerat på högskola? Läs en Top-up degree, som bygger vidare på dina tidigare studier och leder till en kandidatexamen!

FEI är den enda utbildningsaktören i Sverige som erbjuder Top-up degrees, genom ett samarbete med Coventry University i Storbritannien.

Utbildningen bedrivs på engelska i Stockholm eller helt på distans, under 1 år (heltid) eller 2 år (deltid).

Top-up degree berättigar till studiemedel från CSN och merkostnadslån. Studieavgiften är 9250 GBP.

Snart öppnar ansökan till nästa start januari 2025! Fyll i en intresseanmälan här för att få mer info.

Kurser & program

Bygg på dina studier till en kandidatexamen med en Top-up degree

Har du en YH-examen som omfattar minst 400 YH-poäng eller läst 120 högskolepoäng inom ett relevant ämne? Då kan du läsa en Top-up degree och uppnå en internationell kandidatexamen! I samarbete med Coventry University i Storbritannien erbjuder vi följande Top-up degrees:

 

Studieavgiften för Top-up degree är 9250 GBP. Utbildningen berättigar till studiemedel från CSN, inklusive merkostnadslån för att täcka hela studieavgiften. Du har också möjlighet att finansiera utbildningen på egen hand, eller genom din arbetsgivare om du har en anställning.

Intresseanmälan

Fyll gärna i intresseanmälan så ser vi till att du får aktuell information om våra Top-up degrees!

Vill du träffa oss, digitalt eller på plats, för att ställa just dina frågor om FEI:s Top-up degrees i samarbete med Coventry University? Håll utkik efter tillgängliga webbinars och anmäl dig här.

Om Coventry University

Coventry University är ett högt rankat universitet som grundades år 1843 och ett av de största i hela Storbritannien. Det är ett modernt universitet med en lång erfarenhet av internationella samarbeten. Coventry University har idag flera internationella campus och 150 partneraktörer inom högre utbildning, som inkluderar ett globalt nätverk av 50 000 studerande från 30 länder.

En akademisk examen från Coventry University är internationellt gångbar och eftertraktad. Coventry University välkomnar inte enbart EU-studerande till Storbritannien, utan är det enda brittiska universitetet som har öppnat ett campus i Polen – Coventry University Wrocław. Som studerande vid Coventry University Wrocław, går du en engelsk utbildning utan att lämna EU.

Vanliga frågor

Vad krävs för att bli antagen till utbildningen?

Grundkravet är YH-examen (400 YH-poäng), eller högskolestudier (minst 120 högskolepoäng).

 

Kan jag välja olika studietakter?

Du kan läsa Top-up degree på heltid under ett år, alternativt på deltid under två år.

 

Går det att läsa utbildningen på distans?

Via FEIFLEX har du möjlighet att delta på plats i FEI:s klassrum i Stockholm, eller live online.

 

Vilka finansieringsalternativ finns?

Studieavgift: 9250 GBP. Du kan välja mellan studiemedel från CSN, självfinansiering, eller finansiering av arbetsgivare.

 

Hur ansöker jag till utbildningen?

Fyll i ansökningsformuläret på utbildningssidorna. Se fliken “Ansökan & antagning”.

Ansök innan ansökningsperioden stänger, även om du inte hinner få ditt YH-examensbevis innan dess. Du kan komplettera med ditt YH-examenbevis efter att ansökan till Top-up degree har stängt genom att skicka det som en bilaga till international@fei.se.

 

När får jag antagningsbesked?

Senast 10 arbetsdagar efter att vi har mottagit din ansökan får du besked om behörighet.

Senast på FEI
Ulf Persson, lärare i Certifikat Ledarskap på FEI

Vad skiljer denna kurs från andra ledarskapskurser? – Kursen sker till stor del genom en upplevelsebaserad pedagogik där vi blandar teori med övningar, erfarenhetsutbyte och reflektion. Du kommer att få...

Läs mer

YH-kurser omfattar några veckor upp till ett halvårs studier och skiljer sig från YH-program genom att vända sig till yrkesverksamma som vill vidareutveckla sina kompetenser. YH-kurser har oftast ett flexibelt...

Läs mer

Uppdragsutbildningen riktar sig till fastighetsmäklarföretag som vill kompetensutveckla sina medarbetare och innehållet är utformat efter FMI:s krav på teoretiska studier för att bli registrerad fastighetsmäklare. Undervisningen genomförs i FEI:s utbildningslokaler...

Läs mer

+