Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Top-up degrees

FEI har en lång erfarenhet av samarbeten med svenska och utländska universitet och högskolor, samt är ledande inom modern utbildningsteknik.

Till följd av det kan vi bidra till en unik övergång från yrkeshögskolan till den akademiska världen, med Top-up degrees, för dig som vill bygga på din YH-examen till en universitetsexamen. FEI är den enda aktören i hela Sverige som erbjuder Top-up degrees, i samarbete med Coventry University.

Du kan studera på heltid i ett år, eller deltid i två år. Delta hos FEI i Stockholm eller online via FEIFLEX.

Utbildningarna berättigar till studiemedel av CSN.

Kurser & program

Bygg på din YH-examen till universitetsexamen med en Top-up degree

Om du har har en YH-examen om minst 400 YH-poäng inom relevant område kan du läsa en påbyggnadsutbildning, Top-up degree, till en Bachelor’s degree (svensk kandidatexamen). I samarbete med Coventry University erbjuder vi Top-up degrees med flera olika inriktningar:

Nästa utbildningsstart

Vi erbjuder två utbildningsstarter till våren och hösten, den 23 januari och 28 augusti 2023.

För utbildningsstart den 23 januari 2023 är sista ansökningsdag den 15 november 2022.

Om Coventry University

Coventry University är ett högt rankat universitet som grundades år 1843 och ett av de största i hela Storbritannien. Det är ett modernt universitet med en lång erfarenhet av internationella samarbeten. Coventry University har idag flera internationella campus och 150 partneraktörer inom högre utbildning, som inkluderar ett globalt nätverk av 50 000 studerande från 40 länder.

En akademisk examen från Coventry University är internationellt gångbar och eftertraktad. Coventry University välkomnar inte enbart EU-studerande till Storbritannien, utan är det enda brittiska universitetet som har öppnat ett campus i Polen – Coventry University Wrocław. Som studerande vid Coventry University Wrocław, går du en engelsk utbildning utan att lämna EU.

 

Intresseanmälan

Fyll gärna i intresseanmälan så ser vi till att du får aktuell information om våra Top-up degrees!

Vill du träffa oss för att ställa just dina frågor om FEI:s Top-up degrees i samarbete med Coventry University? Håll utkik efter tillgängliga informationsmöten och anmäl dig här.

Senast på FEI

FEI:s nya samarbete med Coventry University gör att personer med relevant YH-examen kan läsa en Top-up degree och uppnå en internationell universitetsexamen, Bachelor of Science (Honours), som motsvarar en svensk...

Läs mer

Dag Lotsander är upplärd inom originalet till Lean och är en av Sveriges mest erfarna Lean-konsulter. Han har en över 20 år lång karriär som ledare inom Toyota och ansvarade...

Läs mer

Kursen Strategi & Affärsplanering ingår som en del av FEI:s utbildning Certifikat VD-kompetens. Petra Palmgren Lindwall som leder kursen har arbetat operativt i ledande befattningar inom små, medelstora och stora...

Läs mer

+