By visiting fei.se you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.

Top-up degrees

Har du en YH-examen eller studerat på högskola? Läs en Top-up degree och få en kandidatexamen!

FEI är den enda utbildningsaktören i Sverige som erbjuder Top-up degrees, genom ett samarbete med Coventry University i Storbritannien.

En Top-up degree omfattar 60 ECTS-poäng och bedrivs på engelska. Studierna sker i Stockholm eller online, under 1 år (heltid) eller 2 år (deltid). Studierna berättigar till studiemedel från CSN.

Du kan välja bland fem olika examensinriktningar. Ansök senast 26 juni – nästa start är 28 augusti!

Kurser & program

Bygg på dina studier till en universitetsexamen med en Top-up degree

Har du en examen om minst 400 YH-poäng, eller bedrivit högskolestudier om minst 120 hp, inom relevant ämne? Läs en Top-up degree och få en universitetsexamen (kandidatexamen).

I samarbete med Coventry University från Storbritannien erbjuder vi fem olika Top-up degrees:

 

Intresseanmälan

Fyll gärna i intresseanmälan så ser vi till att du får aktuell information om våra Top-up degrees!

Vill du träffa oss för att ställa just dina frågor om FEI:s Top-up degrees i samarbete med Coventry University? Håll utkik efter tillgängliga informationsmöten och anmäl dig här.

Om Coventry University

Coventry University är ett högt rankat universitet som grundades år 1843 och ett av de största i hela Storbritannien. Det är ett modernt universitet med en lång erfarenhet av internationella samarbeten. Coventry University har idag flera internationella campus och 150 partneraktörer inom högre utbildning, som inkluderar ett globalt nätverk av 50 000 studerande från 40 länder.

En akademisk examen från Coventry University är internationellt gångbar och eftertraktad. Coventry University välkomnar inte enbart EU-studerande till Storbritannien, utan är det enda brittiska universitetet som har öppnat ett campus i Polen – Coventry University Wrocław. Som studerande vid Coventry University Wrocław, går du en engelsk utbildning utan att lämna EU.

 

Vanliga frågor

Vad krävs för att bli antagen till utbildningen?

Grundkravet är YH-examen (400 YH-poäng), eller högskolestudier (minst 120 högskolepoäng).

Kan jag välja olika studietakter?

Du kan läsa Top-up utbildningen på heltid under ett år, alternativt på deltid under två år.

Går det att läsa utbildningen på distans?

Via FEIFLEX har du möjlighet att delta på plats i FEI:s klassrum i Stockholm, eller live online.

Vilka finansieringsalternativ finns?

Du kan välja mellan självfinansiering, finansiering av arbetsgivare eller studiemedel från CSN.

Hur ansöker jag till utbildningen?

Du ansöker genom att fylla i vårt ansökningsformulär. Se fliken “Ansökan & antagning”.

Ansök innan ansökningsperioden stänger, även om du inte hinner få ditt YH-examensbevis innan dess. Du kan komplettera med ditt YH-examenbevis efter att ansökan till Top-up degree har stängt genom att skicka det som en bilaga till international@fei.se.

När får jag antagningsbesked?

Senast 10 arbetsdagar efter att vi har mottagit din ansökan får du besked om antagning.

Senast på FEI

Sarah Öström hade länge funderat på att vidareutbilda sig men inte hittat rätt utbildning. Bokstavligen som ett brev på posten fick hon en broschyr från FEI och fick upp ögonen...

Läs mer

Utöver Cristina Choppelos nuvarande roll som projektstrateg på Familjebostäder har hon arbetat som operativ projektledare i över 20 år. Även om ekonomi inte har varit hennes huvudsakliga uppgift ville hon...

Läs mer

Juryns motivering lyder: 2023 års vinnare betonar vikten av kontinuerlig utveckling och inhämtning av relevant kunskap för att verka och själv bidra i försäkringsbranschen. Tinas bidrag ger konkreta förslag på...

Läs mer

+