By visiting fei.se you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.

Top-up degrees

FEI är den enda aktören i Sverige som erbjuder Top-up degrees, i ett unikt akademiskt samarbete med Coventry University från Storbritannien.

Top-up degrees är för dig som vill bygga på din YH-examen eller dina tidigare högskolestudier till en universitetsexamen. Vi erbjuder tillsammans med Coventry University fem olika Top-up degrees.

Top-up degrees bedrivs på engelska och omfattar 60 ECTS-poäng. Studera hos FEI i Stockholm eller online, på heltid under 1 år eller deltid under 2 år.

Utbildningarna berättigar till studiemedel av CSN.

Kurser & program

Bygg på dina studier till en universitetsexamen med en Top-up degree

Du som har en examen om minst 400 YH-poäng eller bedrivit högskolestudier om minst 120 hp, inom relevant ämne, kan läsa en Top-up degree och få en universitetsexamen (motsvarande en svensk kandidatexamen). I samarbete med Coventry University erbjuder vi fem Top-up degrees:

Om Coventry University

Coventry University är ett högt rankat universitet som grundades år 1843 och ett av de största i hela Storbritannien. Det är ett modernt universitet med en lång erfarenhet av internationella samarbeten. Coventry University har idag flera internationella campus och 150 partneraktörer inom högre utbildning, som inkluderar ett globalt nätverk av 50 000 studerande från 40 länder.

En akademisk examen från Coventry University är internationellt gångbar och eftertraktad. Coventry University välkomnar inte enbart EU-studerande till Storbritannien, utan är det enda brittiska universitetet som har öppnat ett campus i Polen – Coventry University Wrocław. Som studerande vid Coventry University Wrocław, går du en engelsk utbildning utan att lämna EU.

 

Intresseanmälan

Fyll gärna i intresseanmälan så ser vi till att du får aktuell information om våra Top-up degrees!

Vill du träffa oss för att ställa just dina frågor om FEI:s Top-up degrees i samarbete med Coventry University? Håll utkik efter tillgängliga informationsmöten och anmäl dig här.

Senast på FEI
Universitetshuset i Uppsala

Det är ett extra starkt program i år som består av: Hur nuvarande styrning motverkar ändamålsenlig digitalisering Empatiskt ledarskap – fördelar och utmaningar Intuition en dold del av professionell kunskap...

Läs mer

YH-utbildningen Kvalificerad inköpare ger kunskap om inköps- och upphandlingsprocessens samtliga steg, och hur du framgångsrikt arbetar med strategier för inköp av varor och tjänster utifrån omvärldens efterfrågan. Utbildningen innehåller kurser...

Läs mer

FEI:s YH-utbildning till Försäkringsrådgivare/ Skadereglerare/ Riskbedömare är helt utformad efter branschens behov, vilket ger förutsättningar att efter examen arbeta med sakförsäkring, liv och pension, både mot privatpersoner och företag. –...

Läs mer

+