Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Vill du veta mer om FEI?

Hej och välkommen – om du är intresserad av att ta reda på mer om FEI och vad vi kan erbjuda har du hamnat helt rätt! Under denna kategori hittar du aktuella smakprov från våra kurser, provföreläsningar, informationsmöten och andra aktiviteter. Samtliga är gratis och erbjuds oftast både på plats och online via FEIFLEX. Vi vänder oss till individer och arbetsgivare som vill veta mer om FEI!

Informationsmöten

Vill du veta mer om våra utbildningar och kurser? På våra informationsmöten berättar vi om innehållet, hur upplägget fungerar och vilka möjligheter till finansiering som finns. Du får chansen att träffa oss och ställa frågor. Delta på plats i Stockholm eller live på distans. Anmäl dig redan idag!

15 jun 08:30 Stockholm & online
FEI:s Certifikat HR är en introduktionsutbildning för dig som arbetar eller planerar att arbeta med personalfrågor. Den är lämplig för chefer med personalansvar eller medarbetare som behöver förstå grunderna.
Medverkande
På informationsmötet träffar du Ann Fagraeus, expert inom HR samt föreläsare på FEI och Johan McCarthy, utbildningschef på FEI.
17 aug 08:30 Stockholm & online
Arbetsgivare väljer regelbundet denna utbildning för att kompetensutveckla sina nyckelpersoner inom HR. Utbildningen är omfattande, mångfacetterad och ger rejäla kunskaper.
Medverkande
På detta informationsmötet träffar du Maria Öhrström, föreläsare på utbildningen med lång erfarenhet inom HR och Johan McCarthy, utbildningschef på FEI.

Forskningsseminarier

FEI ägs av en ideell förening. I FEI:s uppdrag ingår att stödja företagsekonomisk forskning och utveckling. Det gör vi genom att finansiera forskning, genom stipendier och direkt stöd till intressanta och aktuella event.

Inga kommande event.

+