Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Vill du veta mer om FEI?

Hej och välkommen – om du är intresserad av att ta reda på mer om FEI och vad vi kan erbjuda har du hamnat helt rätt! Under denna kategori hittar du aktuella smakprov från våra kurser, provföreläsningar, informationsmöten och andra aktiviteter. Samtliga är gratis och erbjuds oftast både på plats och online via FEIFLEX. Vi vänder oss till individer och arbetsgivare som vill veta mer om FEI!

Informationsmöten

Vill du veta mer om våra utbildningar och kurser? På våra informationsmöten berättar vi om innehållet, hur upplägget fungerar och vilka möjligheter till finansiering som finns. Du får chansen att träffa oss och ställa frågor. Delta på plats i Stockholm eller live på distans. Anmäl dig redan idag!

30 nov 08:30 Stockholm & Online
Få utbildare kan mäta sig med FEI när det gäller erfarenhet av utbildning inom bokföring och redovisning. Välj den kurs som motsvarar dina förkunskaper.
Föreläsare
Träffa Vladan Andric - redovisningskonsult samt ämnesexpert och lärare inom bokföring och redovisning på FEI
30 nov 16:15 Stockholm & online
FEI:s Certifikat HR är en introduktionsutbildning för dig som arbetar eller planerar att arbeta med personalfrågor. Den är lämplig för chefer med personalansvar eller medarbetare som behöver förstå grunderna.
Medverkande
På detta informationsmötet träffar du Ann Fagraeus, expert inom HR samt föreläsare på FEI och Johan McCarthy, utbildningschef på FEI.
1 dec 08:30 Stockholm & Online
Utbildningen lämpar sig för dig som har ett helhetsansvar för administration, löner och ekonomi i ett mindre företag eller för dig som nyss har, eller avser att starta, eget företag....
Föreläsare
Ylva Sundelin, Auktoriserad redovisningskonsult via SRF äger och driver redovisningsbyrån AB Y Revision med tio medarbetare samt föreläser i grundläggande bokföring på FEI.
2 dec 08:30 Stockholm & online
Vår kursserie är marknadens mest gedigna utbildning för löneadministratörer. “Allt” ingår, från beräkning, lagstiftning och skattedeklaration till mjuka frågor som sekretess och integritet. Dessutom lär du dig hur Excel kan...
Föreläsare
Kom och träffa Milena Jelbring - auktoriserad lönekonsult och ämnesexpert samt lärare på FEI på lönekurser och Ekonomiassistent-utbildningen
9 dec 16:30 Stockholm & online
Utbildningen för dig som inte har ekonomi som huvudsaklig arbetsuppgift men har behov av att förstå och agera utifrån ekonomisk information.
Föreläsare
Du träffar Roberto Picornell - Marknadsekonom och konsult inom organisationsutveckling, ledarskap med inriktning på försäljning och service samt lärare och ämnesexpert på FEI.
16 mar 17:30 Stockholm & online
Välkommen till öppet hus om FEI Yrkeshögskola! Du får höra mer om FEI och hur det är att studera på FEI inklusive en genomgång av vår unika hybridmodell FEIFLEX.
Medverkande
Du träffar oss som jobbar här samt de ambassadörer som bäst kan förmedla vad utbildningarna handlar om: nuvarande och tidigare studerande!

Forskningsseminarier

FEI ägs av en ideell förening. I FEI:s uppdrag ingår att stödja företagsekonomisk forskning och utveckling. Det gör vi genom att finansiera forskning, genom stipendier och direkt stöd till intressanta och aktuella event.

Inga kommande event.

+