Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Vill du veta mer om FEI?

Hej och välkommen – om du är intresserad av att ta reda på mer om FEI och vad vi kan erbjuda har du hamnat helt rätt! Under denna kategori hittar du aktuella smakprov från våra kurser, provföreläsningar, informationsmöten och andra aktiviteter. Samtliga är gratis och erbjuds oftast både på plats och online via FEIFLEX. Vi vänder oss till individer och arbetsgivare som vill veta mer om FEI!

Informationsmöten

Vill du veta mer om våra utbildningar och kurser? På våra informationsmöten berättar vi om innehållet, hur upplägget fungerar och vilka möjligheter till finansiering som finns. Du får chansen att träffa oss och ställa frågor. Delta på plats i Stockholm eller live på distans. Anmäl dig redan idag!

9 aug 17:00 Stockholm & online
Har du examen från en tvåårig YH-utbildning inom ett affärsinriktat område? Då är denna påbyggnadsutbildning en unik möjlighet för dig att uppnå universitetsexamen.
Medverkande
Medverkar på mötet gör Otto Lilliehöök, Course Manager, som har en bakgrund i den brittiska finanssektorn samt Colin Knapp. Colin är International Director på FEI och ingår också i utbildningens lärarteam.
10 aug 10:00 Stockholm & online
Efterfrågar du kvalificerad kompetensutveckling i din chefsroll? På vår Master of Business Administration möter du kursledare i absolut toppklass. De är handplockade från olika universitet och från näringslivet.
Medverkande
På detta informationsmöte träffar du FEI:s vd Magnus Rolf. Magnus har 30 års erfarenhet av att anordna akademiska MBA-utbildningar i Sverige. Lärarteamet representeras av Mikael Weimarck, tekn.dr. vid Chalmers och expert inom Innovation Management.
12 aug 17:00 Online
Siktar du på en chefsbefattning eller annan nyckelroll inom modeindustrin? FEI erbjuder tillsammans med Solent University en unik påbyggnadsutbildning för dig som vill arbeta och utvecklas inom modebranschen.
Medverkande
På detta informationsmötet träffar du Rebecka Persson, Link Manager för utbildningen.
16 aug 16:15 Stockholm & online
Arbetsgivare väljer regelbundet denna utbildning för att kompetensutveckla sina nyckelpersoner inom HR. Utbildningen är omfattande, mångfacetterad och ger rejäla kunskaper.
Medverkande
På detta informationsmötet träffar du Maria Öhrström, föreläsare på utbildningen med lång erfarenhet inom HR och Johan McCarthy, utbildningschef på FEI.

Forskningsseminarier

FEI ägs av en ideell förening. I FEI:s uppdrag ingår att stödja företagsekonomisk forskning och utveckling. Det gör vi genom att finansiera forskning, genom stipendier och direkt stöd till intressanta och aktuella event.

29 sep 09:20 Universitetshuset, Biskopsgatan 3, Uppsala
Den 29 september är det återigen dags för Controllerdagen vid Uppsala universitet, konferensen för de som arbetar med eller är intresserad av ekonomi- och verksamhetsstyrning. 
Mer information
Klicka på knappen nedan för att läsa mer!
+