FEI Yrkeshögskola

Siktar du på en ny karriär inom ett framtidsyrke? Gå en yrkeshögskoleutbildning hos FEI, som är en av Sveriges äldsta och främsta utbildningsaktörer. Ansökningsperioden är öppen 1 februari – 2 maj!

Våra YH-utbildningar utformas av efterfrågan på arbetsmarknaden och i samarbete med företag, för att förbereda dig för framtidsjobb i olika branscher.

Utbildningarna genomförs med vårt hybridformat FEIFLEX som innebär att du kan studera på plats och online, med känslan av att du är i klassrummet.

Gör en intresseanmälan här för att få aktuell info.

Kurser & program

Varför studera på FEI Yrkeshögskola?

Varje år beslutar Myndigheten för yrkeshögskolan, MYH, om vilka YH-utbildningar som får bedrivas inom Sverige. För att en utbildning ska beviljas gäller det att kompetensen som utbildningen ger är efterfrågad på arbetsmarknaden och i hög grad leder till ett arbete.

FEI grundades år 1888 och är en av Sveriges främsta utbildningsaktörer. Våra YH-utbildningar bedrivs i samarbete med ledande företag och lärare med yrkesexpertis. Vårt goda rykte inom näringslivet och internationella nätverk ger dig en fördel – hela vägen från studier till arbete.

Alla våra YH-utbildningar genomförs med hybridkonceptet FEIFLEX, vilket innebär att du kan studera på plats eller live online på distans, alltid med känslan av att du deltar i klassrummet!

YH-utbildningar som leder till framtidsjobb

FEI erbjuder YH-utbildningar som leder till jobb inom många olika framtidsbranscher! Alla våra YH-utbildningar sker på heltid, med lektioner cirka två till tre dagar per vecka. I studierna ingår även LIA-praktik, som ger dig möjlighet att testa och tillämpa dina kunskaper på en arbetsplats.

Ansökningsperioden är öppen 1 februari – 2 maj för YH-utbildningar med start hösten 2024!

YH-flex – snabbspår till examen

Har du yrkeskunskaper från tidigare studier eller arbetserfarenhet? Genom YH-flex har du möjlighet att tillgodoräkna dig de delar från utbildningen som du redan har kunskaper om. Du läser endast några kurser och kan få en YH-examen snabbare! Läs mer om YH-flex här.

Ansökan till YH-flex öppnar i mars, men du har möjlighet att göra en förhandsansökan redan nu!

Intresseanmälan

Fyll i en intresseanmälan här så ser vi till att du får aktuell information om våra utbildningar!

 

Vanliga frågor om ansökan

Senast på FEI

– Vi på FEI är övertygade om vikten av att förena forskning med praktik. Eftersom Controllerdagen utgör en av landets främsta konferenser inom ledarskap och styrning, så känner vi oss...

Läs mer

Vad är det bästa med att läsa en Top-up degree? – Det bästa med att läsa en Top-up degree är möjligheten att öka mina kunskaper och få behörigheten för att...

Läs mer

Effektiv projektledning innefattar att leda projekt från idé till genomförande, där målen uppfylls inom givna tidsramar och budgetar, men också överträffar förväntningarna i kvalitet och innovation. Det kräver bland annat...

Läs mer

+