By visiting fei.se you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.

Redovisningskonsult 400 yhp

Redovisning är ett framtidsyrke att räkna med! Du kan arbeta som konsult med uppdrag hos kunder eller som ekonom på ett enskilt företag. Vår YH-utbildning ger dig kunskaper för din karriärresa.

Utbildningen genomförs med vårt hybridformat FEIFLEX. Med den ledande FEIFLEX-tekniken kan du studera på plats eller live online var du än är – alltid med känslan av att du deltar i klassrummet.

Vi är glada över att även erbjuda denna utbildning i samarbete med lärcenter i Arvidsjaur, Gällivare, Kiruna, Kramfors, Lycksele, Varberg och Vilhelmina.

Nästa kursstart
21 augusti 2023
Omfattning

400 yhp – 2 års heltidsstudier. Flera orter & online via FEIFLEX.

Om utbildningen

Vad är en Redovisningskonsult/ Redovisningsekonom?

På arbetsmarknaden finns det ett kontinuerligt växande behov av personer med kompetens inom redovisning, och inom yrkesområdet finns det två huvudsakliga spår. Du kan arbeta som redovisningskonsult med uppdrag hos kundföretag, eller att vara anställd redovisningsekonom på ett enskilt företag. Eftersom bokföring och redovisning är obligatoriskt i alla branscher, kan du dessutom inrikta dig på en sektor som du är intresserad av. Föredrar du familjeföretag eller internationella koncerner? Med vår YH-utbildning får du många olika valmöjligheter!

Utbildningen innehåller alla områden som behövs i en kvalificerad redovisningsroll, med fokus på externredovisning, från löpande bokföring till bokslut och årsredovisning. Du lär dig också om affärsjuridik, skattelagstiftning och hur företagets inkomstdeklaration upprättas. Även löneadministration ingår – en kompletterande kompetens som många arbetsgivare efterfrågar – samt ekonomistyrning, om hur interna processer bidrar till bättre kontroll och uppföljning.

Exempel på yrkesroller är redovisningskonsult, redovisningsekonom, redovisningschef, redovisningsansvarig, redovisningsassistent, ekonomichef och controller.

Om du väljer att satsa på en karriär som redovisningskonsult har du genom utbildningen och arbetslivserfarenhet efter examen, möjlighet att ansöka om att bli auktoriserad redovisningskonsult både hos Srf konsulternas förbund och FAR.

Fyll gärna i en intresseanmälan här så ser vi till att du får aktuell information om utbildningen!

Höstens YH-utbildning – ansök senast 3 maj 2023

Utbildningen sker på heltid under två år med lektioner cirka två dagar per vecka. I studierna ingår även LIA-praktik, som ger dig möjligheten att tillämpa dina kunskaper på en arbetsplats.

Nästa utbildningsstart sker till hösten 2023, ansökningsperioden är öppen fram till den 3 maj.

Snabbspår till examen med YH-flex – ansök senast 19 april 2023

Har du kunskaper om delar av innehållet i denna YH-utbildning, genom tidigare studier eller relevant arbetserfarenhet? Med YH-flex har du möjlighet att tillgodoräkna kunskaperna och läsa enstaka kurser – för att få en YH-examen betydligt snabbare! Läs mer om YH-flex här.

Om YH-utbildning på FEI

FEI grundades 1888 och är en av Sveriges främsta utbildningsaktörer. Vårt goda rykte inom näringslivet och internationella nätverk ger dig en stor fördel hela vägen från studier till arbete.

Redovisningskonsult är en yrkeshögskoleutbildning, som anordnas i samarbete med arbetslivet och på uppdrag av Myndigheten för yrkeshögskolan. Tillsammans med ledningsgruppen, våra samarbetspartners och lärare säkerställer vi att utbildningen är aktuell och håller hög kvalitet.

Studera var du än befinner dig med FEIFLEX

Alla YH-utbildningar genomförs med hybridkonceptet FEIFLEX som möjliggör att du kan delta på plats och på distans. Med vår ledande FEIFLEX-teknik får du den bästa studieupplevelsen – oavsett om du deltar i våra specialutrustade lokaler på attraktiva adresser eller online i realtid.

Utöver i Stockholm och på distans, är vi glada att även erbjuda utbildningen i samarbete med lärcenter i sju olika kommuner. Det innebär att du kan studera på plats i Arvidsjaur, Gällivare, Kiruna, Kramfors, Lycksele, Varberg och Vilhelmina. Det möjliggörs genom att studerande kan träffas på ett lokalt lärcenter och tillsammans delta i lektioner live online via FEIFLEX.

Läs mer under fliken “FEIFLEX & studieorter”.

Karriärvägledning – vi stöttar dig hela vägen till mål

Vill du som befintlig studerande ha stöttning gällande dina studier, eller har du som sökande funderingar kring vilken YH-utbildning som passar just dig? På FEI Yrkeshögskola erbjuder vi karriärvägledning och hjälper dig hela vägen fram till mål! Läs mer om karriärvägledning här.

Kursinnehåll & LIA

Kurser som ingår i utbildningen Redovisningskonsult 400 yhp:

Affärsjuridik

Kursen ger kunskaper om:

 • Regler som gäller vid upprättande av avtal samt de lagar och den normgivning som yrkesrollen kräver
 • De centrala juridiska regler som styr företags verksamhet inom redovisning och ekonomi

 

Beskattningsrätt

Kursen ger kunskaper om:

 • Hur det svenska skattesystemet är uppbyggt, inkomstslagen och hur beskattning sker
 • Regler som gäller beräkning av inkomstskatt för olika företagsformer

 

Bokföring

Kursen ger kunskaper om:

 • Regler som gäller upprättandet av löpande bokföring
 • Hur registrering i ett modernt ekonomisystem går till
 • De lagar och den normgivning som yrkesrollen kräver

 

Bokslut i aktiebolag

Kursen ger kunskaper om:

 • Regler som gäller vid upprättandet av ett bokslut för ett aktiebolag
 • Tillämpliga delar av årsredovisningslagen samt Bokföringsnämndens normgivning

 

Deklaration

Kursen ger kunskaper om:

 • Regler som gäller för upprättande av inkomstdeklarationer och hur de upprättas i praktiken med hjälp av ett modernt deklarationsprogram

 

Ekonomistyrning

Kursen ger kunskaper om:

 • Olika metoder och modeller för kalkylering och ekonomisk styrning
 • Verktyg som används i olika beslutssituationer samt hur detta presenteras på bästa sätt

 

Examensarbete

Kursen ger kunskaper om:

 • Utredningsmetodik, research och olika modeller för rapportskrivning

 

IT-stöd i redovisningsarbetet

Kursen ger kunskaper om:

 • Olika IT- stöd och program, hur dessa används och hur det dagliga arbetet kan effektiviseras
 • Vilka nackdelar som kan finnas med olika lösningar

 

Koncernredovisning

Kursen ger kunskaper om:

 • Grundläggande begrepp inom koncernredovisning
 • Regler som gäller vid upprättandet av en koncernredovisning
 • Olika moment såsom förvärvsanalys och eliminering av interna mellanhavanden

 

LIA, Lärande i Arbete

Kursen ger kunskaper om:

 • Hur olika arbetsmoment kopplas till och integreras i utbildningen
 • Kopplingen mellan teori och praktik

 

Löneadministration

Kursen ger kunskaper om:

 • Regler som rör löner och andra personalrelaterade kostnader samt hur arbetet går till i ett mindre företag
 • De lagar och regler inom området som yrkesrollen kräver

 

Mervärdesskatt

Kursen ger kunskaper om:

 • Regler som gäller beräkning av mervärdesskatt för olika företagsformer

 

Årsredovisning och analys

Kursen ger kunskaper om:

 • Regler som gäller vid upprättandet av en årsredovisning för ett aktiebolag
 • Att göra analyser baserade på resultat- och balansräkningen
 • De lagar och den normgivning (K2-regelverket) som yrkesrollen kräver

 

Lärande i arbete – LIA

Utbildningen består till 22 veckor av LIA-praktik, Lärande i arbete. LIA är en framgångsfaktor som ger dig tillfälle att tillämpa dina kunskaper och lära dig yrket på en arbetsplats. FEI:s goda rykte inom näringslivet och internationella nätverk ger dig en stor fördel när du ansöker om LIA.

FEIFLEX & studieorter

FEIFLEX – var du än befinner dig

FEI är pionjärer när det gäller att nå ut och erbjuda valfrihet för studerande i hela Sverige. Det sker genom FEIFLEX – vårt innovativa och unika hybridsystem för flexibla studier.

Studera i klassrum eller på distans i realtid

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan välja att närvara på plats i FEI:s lokaler eller online på distans.

Samarbete med olika kommuner

Utöver i Stockholm och på distans, är vi glada över att även kunna erbjuda utbildningen i samarbete med sju olika kommuner. Det möjliggörs genom att studerande kan träffas på ett lärcenter i sin kommun och därifrån delta i lektionerna live online via vårt hybridformat FEIFLEX. Du får lokalt stöd och hjälp under din studietid och inför LIA-praktik om du väljer detta alternativ – det är ett tryggt sätt att studera.

Klicka på den kommun du är intresserad av för mer information:

FEI i Stockholm

Våra lokaler i Stockholm ligger mycket centralt. FEI city campus finns på Kammakargatan vid Johannes kyrka, ett stenkast från Kungsgatan och Stureplan. Vi erbjuder moderna och specialutrustade undervisningslokaler. Vårt studiecenter, där vi också erbjuder ett fullt utrustat kök och möjligheter att äta egen lunch, ligger i hörnet av Döbelnsgatan och Kammakargatan. Du är också välkommen till FEI Restaurant & Lounge, områdets kanske bästa restaurang!

Se lektioner i efterhand

Dessutom går alla lektionerna att repetera i efterhand, hur många gånger du vill. Ett utmärkt sätt att förstärka inlärningen och förbereda inför examination.

Fördelar för alla

FEIFLEX innebär fördelar för alla studerande oberoende av hur du väljer att studera för att passa just dina förutsättningar och din livssituation.

Behörighet & urval

Du ansöker genom att klicka på “Till ansökan” på denna utbildningssida. Du kommer att hamna på yh-antagning.se där du fyller i din ansökan samt bifogar handlingar. För att ansöka kommer du att behöva skapa ett konto. All information gällande din ansökan förmedlas via yh-antagning.se. 

Grundläggande behörighet

Grundläggande behörighet att antas till utbildningen har den som uppfyller något av kriterierna:

 • Har avlagt en gymnasieexamen i gymnasieskolan eller inom kommunal vuxenutbildning
 • Har en svensk eller utländsk utbildning som motsvarar kraven i 1,
 • Är bosatt i Danmark, Finland, Island eller Norge och där är behörig till motsvarande utbildning
 • Genom svensk eller utländsk utbildning eller praktisk erfarenhet eller på grund av någon annan omständighet har förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen.

Kunskaper i svenska

Om du har ett annat modersmål än svenska, danska, färöiska, isländska eller norska måste du ha de kunskaper i svenska som behövs för att du ska kunna klara av utbildningen.

Reell kompetens

Om du saknar grundläggande behörighet eller särskilda förkunskaper kan du åberopa reell kompetens i din ansökan. FEI kan då istället göra en bedömning av din reella kompetens. Tänk på att du måste styrka detta i din ansökan med relevanta dokument såsom intyg, arbetslivserfarenhet, kursbetyg, utlåtande eller liknande.

Betygskopior

För att styrka din ansökan ska du skicka in kopia på signerat gymnasiebetyg. Det går bra att fotografera eller scanna dokumenten men en Word-fil med inklistrade betyg är exempel på icke godkända underlag. Om du har utländska betyg ska dessa översättas och valideras. Det kan du göra via Universitets- och högskolerådet (UHR) läs mer på www.uhr.se.

Det är godkänt med foto på pappersbetyg, eller en skärmdump på betyg från antagning.se eller gymnasiala meriter, så länge betyg, poäng, namn och personnummer syns tydligt.

Urvalsprov

Alla utbildningar kommer att ha ett urvalsprov, som till stor del utgör urvalet till utbildningen. Provet består av delar i svenska, engelska och matematik. Du får mer information om provet efter att du ansökt och bedömts vara behörig till utbildningen.

Urval och antagning

I urvalsprocessen dokumenteras resultatet från urvalsprovet. Det utgör grunden för en antagningslista. Ledningsgruppen fattar beslut om antagningen utifrån antagningslistan.

Antagningsbesked

När urvalet är gjort lämnas antagningsbesked. Om du blivit antagen måste du svara inom den tidsram som är satt för att behålla din plats. Svarar du inte går platsen vidare till nästa på tur.

Alla våra YH-utbildningar bedrivs på heltid och därmed kan du endast tacka ja till en utbildning.

Reservplats

De som inte har antagits kommer att bli placerade på reservlistan. När en antagen tackar nej till sin plats ges erbjudande till första reserv. Reserver antages löpande fram till tre veckor efter utbildningsstart. Vill du inte stå som reserv eller inte längre är intresserad vill vi gärna att du meddelar oss det.

Studiefinansiering CSN

Alla yrkeshögskoleutbildningar berättigar till studiemedel. Kontakta CSN för mer information, www.csn.se

Kontakt

Skicka gärna frågor till oss på yh@fei.se eller se om vi är live i chatten längst ner i högra hörnet.

Snabbspår till examen

YH-flex – tillgodoräkna tidigare studier eller arbetserfarenhet

Har du redan kunskaper om delar av innehållet i denna YH-utbildning, genom tidigare studier eller relevant arbetserfarenhet? Genom YH-flex har du möjlighet att tillgodoräkna kunskaperna och endast läsa enstaka kurser från utbildningen – för att få en YH-examen betydligt snabbare!

Hur ansöker du till YH-flex?

 1. Ansök här till YH-flex (Stockholm) med start hösten 2023.
  Ansök här till YH-flex (Övriga studieorter) med start hösten 2023.
 2. Bifoga dokument för grundläggande behörighet.
 3. Ladda ner och bifoga ifyllt kompetenskartläggningsformulär.
 4. Skicka in din ansökan senast den 19 april 2023.
 5. Komplettera din ansökan senast den 24 april 2023.

Läs mer här om grundläggande behörighet för utbildningen under fliken “Behörighet & urval”. Skicka kompetenskartläggningsformuläret senast 24 april för att kunna bli antagen till YH-flex.

Hur går antagningsprocessen till?

 1. Bedömning av grundläggande behörighet.
 2. Inbjudan till urvalsprov för utbildningen.
 3. Antagningsbesked under maj-juni 2023.
 4. Kompetensbedömning och validering.
 5. Individuell studieplan – välkommen till YH-flex!

Efter din ansökan görs en behörighetsbedömning, för att du ska kunna göra ett urvalsprov. Om du blir antagen till YH-flex påbörjas en kompetensbedömning, tillsammans med våra utbildare och utbildningens ledningsgrupp. Sedan får du besked om vilka kurser du kan tillgodoräkna dig och vilka kurser du behöver gå. Du får en egen studieplan och uppnår din YH-examen snabbare!

Har du frågor om YH-flex?

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig! Maila yh@fei.se eller ring 010-410 59 00.
Är du intresserad av nyheter och information om YH-flex? Fyll i en intresseanmälan här.

YH på FEI – kvalitet

Yrkeshögskolan har etablerats som den kanske viktigaste utbildningsformen för arbetslivets kompetensförsörjning. FEI är en framträdande aktör inom YH. Vi erbjuder en rad aktuella och relevanta utbildningar som efterfrågas på arbetsmarknaden. Det betyder att YH-studier på FEI i mycket hög grad leder till jobb! Studierna är avgiftsfria och bedrivs på heltid.

FEI har både YH- och företagsutbildningar

FEI är även en av Sveriges främsta utbildare av medarbetare i företag och organisationer. FEI har således både YH-utbildning och kompetensutveckling för yrkesverksamma på programmet. Det innebär flera fördelar för dig som funderar på att läsa en YH-utbildning på FEI. Den kanske främsta fördelen är att FEI har ett grundmurat gott rykte i näringslivet. Det har du nytta av både när du letar praktikplats (LIA) och när du så småningom söker arbete efter examen. FEI ger dig också möjlighet att komma tillbaka och vidareutbilda dig i takt med att din karriär utvecklas och dina arbetsuppgifter förändras.

Full satsning

Studier på FEI är ett åtagande som innebär hårt arbete och full satsning. Utbildningarna är heltidsstudier och kräver ett stort engagemang. Att studierna fullgörs enligt utbildningsplanen är också ett krav för att få studiemedel från CSN under utbildningstiden.

FEI älskar kvalitet

FEI grundades redan 1888. 133 år senare ägs vi fortfarande av samma ideella medlemsförening – en ganska ovanlig ägarform i dagens utbildningslandskap. Skälet till att våra utbildningar har efterfrågats av näringslivet över tre sekel stavas kvalitet. FEI:s verksamhet styrs av ett utpräglat kvalitetstänkande och omsorg om våra studerande och samarbetspartners. Vi är stolta över vår långa historia och värnar om vårt varumärke. Om du väljer FEI kan du alltid vara säker på att få ett professionellt bemötande och en utbildningsupplevelse som är kvalitetssäkrad i minsta detalj.

Kontakta oss gärna om du har frågor! Hitta kontaktuppgifter till FEI:s YH-team här.

FEI är en fullvärdig medlem i Yrkeshögskoleförbundet. 

Samarbetspartners

Alla YH-utbildningar utformas i samarbete med arbetslivet och efterfrågan på kompetens.

Det viktigaste sättet för arbetslivet att få inflytande över utbildningen är genom ledningsgruppen, som består av representanter från FEI, arbetslivet, skolväsendet och studerande. Ledningsgruppen säkerställer att utbildningen är aktuell, relevant och håller hög kvalitet. De ansvarar även för att anta sökande, tillgodoräknande av studier, examensbevis, kvalitetsarbete och att utbildningen genomförs enligt lagen för yrkeshögskolan.

Vi samarbetar även med ledande aktörer från arbetslivet som bland annat erbjuder studiebesök och som kan vara intresserade av att ta emot studenter på LIA-praktik eller framtida arbete.

Samarbetspartners för denna utbildning:

Advice Företagsassistans i Stockholm
Allians Revision & Redovisning
Amendo Bemanning & Rekrytering
APCOA Parking
Aspia
Azets Insight
BakerTilly
BDO Mälardalen
ECIT Services
Economix Sthlm
Eko och Balans
Elera
Fastum
Mevona
Multimind
Nordfors Consulting
Nordic Retail group
PE Accounting
REVEA
Revidex
Saco genom Kyrkans Akademiker förbund
Skanska Sverige
Talenom Redovisning
VA Consulting
Öhman & Partners

 

Är du intresserad av att samarbeta med FEI? Kontakta Azadeh Lind, affärsområdeschef YH, azadeh.lind@fei.se eller 070-710 29 69.

Karriärvägledning

Vi stöttar dig hela vägen till mål på FEI Yrkeshögskola

Vill du ha stöttning i hur du ska lägga upp dina studier? Har du funderingar kring dina karriärmöjligheter? Eller önskar du råd gällande vilken YH-utbildning du ska söka till?

Både för befintliga studerande och nya sökande erbjuder vi karriärvägledning inom YH!

Varmt välkommen att kontakta vår karriärvägledare Aicha Lagerqvist så hjälper hon dig:
maila till aicha.lagerqvist@fei.se eller ring 010–410 59 23 för att boka in en mötestid.

 

Vanliga frågor

När kan man ansöka till höstterminen 2023?

För YH-utbildningar med start till hösten är ansökningsperioden öppen 1 februari – 3 maj 2023.

Hur ofta startar utbildningarna?

Våra utbildningar har en start per år. Dessa sker i augusti eller september beroende på utbildning.

Vad har ni för antagningskrav?

I alla utbildningar är det krav på grundläggande behörighet för yrkeshögskolan. Det betyder avslutad gymnasieexamen eller motsvarande samt goda kunskaper i svenska. Läs mer under Ansökan & CSN.

Utbildningen Energiingenjör är vår enda utbildning som kräver mer än grundläggande behörighet. Läs mer på utbildningssidan för att se vilka behörigheter som krävs.

Har ni ett urvalsprov/antagningsprov?

Ja, i alla utbildningar kommer det vara ett särskilt prov som ligger till grund för urvalet. Alla behöriga sökande erbjuds att skriva provet som består av delar i svenska, engelska och matematik. Mer information om detta får du när du ansökt till utbildningen.

Kan man läsa utbildningen via FEIFLEX?

Ja alla våra utbildningar går att ta del av via FEIFLEX. Vilket betyder att du kan välja mellan att medverka på plats eller delta aktivt i realtid via din dator.

När kommer antagningsbeskedet?

Antagningsbesked meddelas under juni månad.

Behöver jag en dator för att studera?

Ja, vi förväntar oss att våra studerande har en dator för att kunna studera på bästa sätt. Om du väljer att följa utbildningen på distans via FEIFLEX krävs det att du har en webbkamera och ett headset.

Hur långa är FEI:s yrkeshögskoleutbildningar?

Det varierar beroende på utbildning. De flest av våra yrkeshögskoleutbildningar är tvååriga och på 400 yhp. Några av våra utbildningar bedrivs under ett och ett halvt år och är på 300 yhp. En veckas studier motsvarar 5 yhp.

Hur mycket tid kräver utbildningen?

Alla våra utbildningar innebär heltidsstudier. I varje kurs har vi i genomsnitt schemalagda lektioner två till tre dagar i veckan. Övrig tid arbetar du med projekt och gruppuppgifter samt egna studier. Under LIA-perioder följer du arbetsplatsens arbetstider.

Finns det möjlighet till studielån?

Ja, alla yrkeshögskoleutbildningar berättigar till studiemedel. Kontakta CSN för mer information, www.csn.se

Vilken betygsskala används?

Alla kurser som förekommer i en utbildning har betygsskalan IG, G och VG och det gäller även för Lärande i arbete, LIA. Kunskapskontroller sker i form av muntliga och skriftliga tentamen, projektarbeten och inlämningsuppgifter, individuellt eller i grupp.

Hur vet jag att utbildningen är aktuell?

Varje utbildning har sin egen ledningsgrupp. I ledningsgruppen sitter representanter från näringslivet, de studerande och från utbildningsanordnaren. Majoriteten av ledningsgruppens medlemmar utgörs av personer från arbetslivet. Det garanterar att kursinnehållet alltid är aktuellt.

Hur mycket praktik ingår?

Det varierar lite beroende på utbildning, men i snitt är det cirka 25-30 % av utbildningstiden som utgörs av LIA (praktik).

Hur får man en LIA-plats?

Utbildningsledaren och du som studerande samarbetar vid anskaffning av LIA-plats. Det ställer krav på att alla inblandade är aktiva och arbetar efter de riktlinjer som FEI har formulerat.

Jag har behov av särskilt pedagogiskt stöd, får jag det hos er?

Ja, du som går en utbildning på yrkeshögskolan har rätt att få särskilt pedagogiskt stöd om du har behov av det för att nå utbildningens mål. Det är reglerat i den förordning som alla utbildningar måste följa. Du kan läsa mer på www.myh.se

Fick du inte svar på din fråga? Skicka gärna frågor till oss på yh@fei.se eller se om vi är online i chatten längst ner till höger på sidan.

Bygg på din YH-examen till en universitetsexamen

Top-up degrees i samarbete med Coventry University

FEI har lång erfarenhet av samarbeten med svenska och utländska universitet och högskolor. Till följd av det kan vi bidra till en unik övergång från yrkeshögskolan till den akademiska världen med Top-up degrees, för dig som vill bygga på din YH-examen till en universitetsexamen.

FEI är den enda aktören i Sverige som erbjuder Top-up degrees, i samarbete med Coventry University i Storbritannien. Tillsammans erbjuder vi Top-up degrees med olika inriktningar:

Vem ska läsa en Top-up degree?

Grundkravet för att kunna gå en Top-up degree är att du ska ha antingen:

 • YH-examen omfattande minst två år (400 YH-poäng) inom relevant område, eller
 • Högskolestudier omfattande minst 120 högskolepoäng inom relevant område

Top-up degrees bedrivs på engelska, vilket innebär att du behöver ha goda språkkunskaper. Det krävs 6,5 IELTS-poäng, motsvarande betyg C eller högre i Engelska A och B från gymnasiet.

Studera var du än befinner dig med FEIFLEX

Som student är du inskriven vid Coventry University och deltar i undervisningen via FEIFLEX. Med vårt ledande hybridformat FEIFLEX genomförs lektionerna i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds live. Du kan välja att delta på plats i FEI:s klassrum i Stockholm, eller live online var du än befinner dig. Dessutom kan du se och repetera alla lektioner i efterhand.

Du kan läsa en Top-up degree på heltid under ett år, alternativt på deltid under två år. Därmed kan du välja studietakt utifrån dina förutsättningar och även arbeta parallellt med utbildningen.

Informationsmöten

Vill du få aktuell information om våra Top-up degrees? Fyll gärna i intresseanmälan här.

Vill du träffa oss för att ställa just dina frågor om FEI:s Top-up degrees i samarbete med Coventry University? Håll utkik efter tillgängliga informationsmöten och anmäl dig här.

Coventry University

Coventry University grundades år 1843 och är ett högt rankat universitet samt ett av de största i hela Storbritannien. Det är ett modernt universitet med en lång erfarenhet av internationella samarbeten. Coventry University har idag flera internationella campus och 150 partneraktörer inom högre utbildning, som inkluderar ett globalt nätverk av 50 000 studerande från 40 länder.

En akademisk examen från Coventry University är internationellt gångbar och eftertraktad. Coventry University välkomnar inte enbart EU-studerande till Storbritannien, utan är det enda brittiska universitetet som har öppnat ett campus i Polen – Coventry University Wrocław. Som studerande vid Coventry University Wrocław, går du en engelsk utbildning utan att lämna EU.

Relaterade nyheter

Malin Löfgren hade funderat på att utbilda sig till redovisningskonsult i flera år men inte hittat en passande utbildning. När hon var föräldraledig under 2020 läste hon om FEI:s YH-utbildning...

Läs mer

Vad gör utbildningen Redovisningskonsult på FEI Yrkeshögskola unik? Vi har haft utbildningar inom bokföring och redovisning i över 75 år! Det är FEI:s specialitet, och få andra utbildningsaktörer har ett...

Läs mer

För Christine hade det länge varit en dröm att arbeta med administration och ekonomi, och hon valde YH-utbildningen Redovisningskonsult tack vare utbildningens bredd och FEI:s goda renommé. 18 månader in...

Läs mer

+