Akademiska kurser med högskolepoäng

FEI erbjuder kurser som ger högskolepoäng (internationell beteckning ECTS) och program som kan leda till akademisk examen upp till Masternivå. Detta är möjligt genom samarbete med högskolor och universitet i Sverige och utomlands. Det akademiska utbudet är brett och täcker stora delar av det företagsekonomiska ämnesområdet. Hela utbudet ges med FEIFLEX – välj varifrån du vill studera.

Kurser & program

Översikt

Vårt akademiska utbud är utformat för att passa den som inte inte har tid eller möjlighet att studera på traditionellt sätt. Utbudet ges med FEIFLEX – det innebär studier som är geografiskt obundna.

FEIFLEX-tekniken är modern och flexibel. Deltagaren har stora möjligheter att välja hur studierna ska läggas upp. Sammantaget är kontakttiden med lärare, handledare och medstudenter lika omfattande som i en ”vanlig” utbildning.

Högskolepoäng

Högskolepoäng är en kvalitetsstämpel och ett viktigt bevis för både medarbetare och arbetsgivare att kursinnehåll och genomförande uppfyller akademiska kriterier och krav. Studier med godkänt resultat ger högskolepoäng (hp, eller den internationella beteckningen ECTS) till deltagaren. I de kurser och utbildningar som vi erbjuder i samarbete med svenska högskolor är det en förutsättning är att arbetsgivaren står för kursavgiften.

I våra internationella samarbeten är detta inget krav, dvs. det är tillåtet att betala privat och erhålla poäng och examen.

Akademiska kurser på svenska

Kurserna i FEI:s akademiska utbildningar i samarbete med Högskolan Väst omfattar 7,5 eller 15 högskolepoäng. De tar cirka sju respektive 14 veckor att genomföra parallellt med arbetet.

Akademiska program på svenska

FEI erbjuder akademiska uppdragsutbildningar i samarbete med Högskolan Väst.

Akademiska program på engelska

FEI har sedan många år etablerade samarbeten med brittiska universitet. Studierna sker i FEI:s lokaler eller via FEIFLEX, var du än befinner dig.

Senast på FEI

Vad är det bästa med YH-utbildningen Food & Beverage Manager? – Det absolut bästa med YH-utbildningen är det ökade självförtroendet och den praktiska kunskapen jag fick med mig. Trots att...

Läs mer

Svenska HR-avdelningar underdimensionerade Den största internationella studien på HR-relaterade frågor, Cranet, avslöjar att svenska HR-funktioner är anmärkningsvärt slimmade och decentraliserade. Sverige har ett av de högsta antalet anställda per HR-medarbetare...

Läs mer

Vad är det bästa med YH-utbildningen Betongingenjör? – Det bästa med YH-utbildningen Betongingenjör var att jag lärde mig vikten av att göra rätt när det gäller betong och platsgjutning. Ju...

Läs mer

+