FEI Studielån – aktuell ränta 0,99%

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. För dig som inte har denna möjlighet men ändå vill satsa på din personliga kompetensutveckling, lanserar vi nu FEI Studielån. Erbjudandet vänder sig till dig som har eget företag eller vill betala kursavgiften som privatperson. Amorteringstiden är upp till fem år.

 

I de flesta fall står arbetsgivaren för kursavgiften på FEI. Det är ett gott betyg till dig – du är en medarbetare som företaget tror på och vill satsa på för framtiden.

Ibland kan det också finnas en vilja från arbetsgivaren att finansiera en medarbetares kompetensutveckling men marknadsläget – eller andra faktorer – kanske gör att det inte är möjligt just nu. Om du har eget företag kan du befinna dig i en liknande situation: du vet att du är i behov av kunskap men tvekar för att investeringen blir för stor.

Nu erbjuder vi en lösning för dig som själv vill satsa på din utveckling. Om du står för kursavgiften, via ditt eget företag eller privat, kan vi erbjuda finansiering genom FEI Studielån Det betyder att du får kredit upp till fem år med låg ränta.

Vem kan få lån? Du ska vara över 21 år med en stadig inkomst på minst 125 000 kr per år och inte ha några betalningsanmärkningar. Du måste givetvis också uppfylla FEI:s antagningskrav avseende teoretisk och praktisk erfarenhet.

Vilka kurser och utbildningar går att låna till? Hela FEI:s utbud med undantag av kurser och utbildningar som leder till svenska högskolepoäng (till ex Fastighetsmäklare 120 hp).

 

+