FEI ger dig som är yrkesverksam en unik möjlighet att läsa ett kandidatprogram i företagsekonomi 180 p.

Att kombinera ett heltidsarbete med studier kan vara knepigt. Det är inte alltid enkelt att bege sig till lärosätet när man har andra åtaganden. Vi på FEI vet detta. Därför erbjuder vi utbildningar i kandidatprogram i företagsekonomi som är geografiskt obundna, för att du ska kunna arbeta på heltid samtidigt som du läser våra kurser.

Vårt företagsekonomikandidatprogram vänder sig till yrkesverksamma som vill bli bättre i sin yrkesroll, stå väl rustade i karriären och kunna bidra framgångsrikt i sin arbetssituation. Utbildningen ger dig chansen att skaffa en kvalificerad och relevant examen samtidigt som du arbetar. Utbildningsstart sker inte mindre än fem gånger per år.

Kandidatprogram i företagsekonomi 180 p parallellt med ditt arbete

Studietiden på vårt kandidatprogram i företagsekonomi 180 p är drygt fyra år parallellt med arbetet. Programmets stomme utgörs av tvådagarspass var sjunde vecka. Utöver dessa pass blir det föreläsningar en dag i veckan, litteraturinläsning, självstudier och hemuppgifter. All undervisning ges via FEI FLEX. Det vill säga, lektionerna äger rum på FEI i centrala Stockholm men sänds också direkt till din dator, surfplatta eller mobil.

Kandidatprogrammet i företagsekonomi 180 p är mycket brett och ger kunskaper i alla centrala delar av det företagsekonomiska området. Du får en utmärkt teoretisk bas för att lyckas i din karriär och du får redskapen för att medverka till ditt företags effektivitet och lönsamhet.

Det avslutande examensarbetet kan vara kopplat till din arbetsgivare eller bransch. Vår långa och anrika historia ger tyngd åt kandidatprogrammet. FEI ska vara det kvalitetsmässigt bästa utbildningsföretaget på marknaden. Det anseende som sitter i en examen i företagsekonomi 180 p från kandidatprogrammet på FEI är också välkänt i näringslivet.

Kontakta gärna oss om du har frågor – vi hjälper dig att hitta rätt.

+
Hur många deltagare?

Delad kunskap är dubbel kunskap. Anmäl flera deltagare - du får rabatt för varje deltagare.

Antal deltagare

+
-
Välj kursstart
Kursstarter
  Rabatter

  Vill ditt företag bli avtalskund? Kontakta oss på info@fei.se.

  Avtalsrabatt / kampanjkod

  Uträkning
  Ordinarie avgift
  0 kr
  Din avgift
  Exklusive moms.
  0 kr
  Eget företag/privatperson? Delbetala med
  FEI Studielån från 0 kr/mån
  +