Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Campus Västervik – studera på hemmaplan

Campus Västervik är ett lokalt Campus som ägs och drivs av Västerviks kommun. Verksamheten syftar till att stärka kunskapen och kompetensen i kommunen. För att utbudet ska matcha arbetsmarknadens behov har de tät dialog med det lokala näringslivet.

Campus Västervik driver en rad utvecklingsprojekt. Deras fokus ligger i att tillgängliggöra högre utbildning och forskning för att skapa kunskap hos människor och verksamheter samt för att människor ska kunna studera oavsett var de bor.

Samarbetet med FEI

Samarbetet mellan Campus Västervik och Företagsekonomiska Institutet (FEI) innebär fördelar för alla som vill studera på plats i sin hemkommun. YH-utbildningen Energiingenjör kommer att sändas live till en studio på Campus Västervik med vårt hybridkoncept FEIFLEX. Det betyder att du som studerande får klasskamrater både på plats i kommunen samt i andra delar av Sverige. Att utbildningarna Energiingenjör och Food & Beverage Manager kommer att sändas till Västervik är för att det finns ett uppenbart behov av den kompetensen i kommunen.

FEI erbjuder även andra utbildningar där du kan studera helt på distans med FEIFLEX.

FEIFLEX – delta aktiv på distans

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats i lärcentrumet eller delta aktivt på distans. Detta kan göras från kontoret och hemmet eller från hotellet och flygplatsen om du är på resande fot. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill – möjligheterna är oändliga!

Läs mer om att delta på distans

Se filmen om FEIFLEX

YH-utbildning på plats i Västervik

YH-utbildningar på distans

Digitalt öppet hus

Välkommen till öppet hus på FEI Yrkeshögskola! Dessa tillfällen genomförs på distans med FEIFLEX.

Våra öppna hus är en utmärkt möjlighet att bilda dig en uppfattning om FEI är rätt val för dig. Du träffar oss som jobbar här. Vi presenterar FEI och hur vårt kvalitetsarbete genomsyrar vår verksamhet. Du får information om hur det är att studera på FEI inklusive en genomgång av vår unika hybridmodell FEIFLEX – särskilt viktigt om du tänker läsa i huvudsak på distans. Vi berättar förstås framförallt om utbildningarna i vårt utbud. I samband med detta får du också tillfälle att träffa de ambassadörer som bäst kan förmedla vad utbildningarna handlar om: nuvarande och tidigare studerande!

FEI:s öppna hus går av stapeln från och med mars 2021. Anmälan sker via länken nedan. Förbered dig genom att vässa dina frågor till oss och våra studerande!

Klicka här för att komma till anmälan

+