Campus Västervik – studera på hemmaplan

Campus Västervik är ett lokalt Campus som ägs och drivs av Västerviks kommun. Verksamheten syftar till att stärka kunskapen och kompetensen i kommunen. För att utbudet ska matcha arbetsmarknadens behov har de tät dialog med det lokala näringslivet.

Campus Västervik driver en rad utvecklingsprojekt. Deras fokus ligger i att tillgängliggöra högre utbildning och forskning för att skapa kunskap hos människor och verksamheter samt för att människor ska kunna studera oavsett var de bor.

Samarbetet med FEI

Samarbetet mellan Campus Västervik och FEI innebär fördelar för alla som vill studera på plats i sin hemkommun. YH-utbildningarna Energiingenjör och Food & Beverage Manager kommer att sändas live till en studio på Campus Västervik med vårt hybridkoncept FEIFLEX. Det betyder att du som studerande får klasskamrater både på plats i kommunen samt i andra delar av Sverige. Att utbildningarna Energiingenjör och Food & Beverage Manager sänds till Västervik är för att det finns ett behov av kompetenserna i kommunen.

FEI erbjuder även andra utbildningar på distans med FEIFLEX. Du är alltid välkommen till lärcentrumet för att studera men på dessa utbildningar deltar du via dator eller mobil.

FEIFLEX – delta aktivt på distans

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje lektionstillfälle välja om du vill vara på plats i lärcentrumet eller delta aktivt på distans. Detta kan göras från kontoret, hemmet, hotellet eller flygplatsen om du är på resande fot. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill!

Läs mer om att delta på distans

Se filmen om FEIFLEX

YH-utbildning på plats i Västervik

Fler YH-utbildningar

Intresseanmälan och öppet hus

På våra öppna hus får du information om hur det är att studera på FEI Yrkeshögskola och en genomgång av vår ledande hybridmodell FEIFLEX. Du får också träffa de ambassadörer som bäst förmedlar vad utbildningarna handlar om – nuvarande och tidigare studerande!

Vill du få mer information om våra utbildningar och inbjudan till nästa öppet hus? Anmäl dig här.

+