Campus Varberg – studera på hemmaplan

Campus Varberg är ett kommunalt lärcenter som erbjuder högskole- och YH-utbildningar i en fantastisk miljö, endast ett tiotal meter från havet och några minuter från järnvägsstationen. Alla utbildningar på Campus Varberg är framtagna i nära samarbete med näringslivet för att studenter ska vara efterfrågade på arbetsmarknaden. Som student har du tillgång till grupprum, bibliotek, trådlöst nätverk, studieplatser och skrivare.

På Campus Varberg finns också studentföreningen WEST. De arbetar för att göra din studietid roligare, härligare och mer händelserik och erbjuder en rad olika aktiviteter.

Samarbetet med FEI

Samarbetet mellan Varbergs kommun och FEI innebär fördelar för alla som vill studera på plats i sin hemkommun. YH-utbildningen Redovisningskonsult kommer att sändas live till en sal på Campus Varberg med vårt hybridkoncept FEIFLEX. Det betyder att du som studerande får klasskamrater både på plats i kommunen samt i andra delar av Sverige. Att YH-utbildningen Redovisningskonsult sänds live till Varberg är för att det finns ett behov av den kompetensen i kommunen.

FEI erbjuder även andra utbildningar på distans med FEIFLEX. Du är alltid välkommen till lärcentrumet för att studera men på dessa utbildningar deltar du via dator eller mobil.

FEIFLEX – delta aktivt på distans

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats i lärcentrumet eller delta aktivt på distans. Detta kan göras från kontoret, hemmet, hotellet eller flygplatsen om du är på resande fot. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill!

Läs mer om att delta på distans

Se filmen om FEIFLEX

YH-utbildning på plats i Varberg

Fler YH-utbildningar

Intresseanmälan och öppet hus

På våra öppna hus får du information om hur det är att studera på FEI Yrkeshögskola och en genomgång av vår ledande hybridmodell FEIFLEX. Du får också träffa de ambassadörer som bäst förmedlar vad utbildningarna handlar om – nuvarande och tidigare studerande!

Vill du få mer information om våra utbildningar och inbjudan till nästa öppet hus? Anmäl dig här.

+