FEI Yrkeshögskola beviljas ytterligare 175 studieplatser inför hösten 2023

Myndigheten för yrkeshögskolan har nu presenterat vilka utbildningar som har beviljats i den senaste ansökningsomgången. FEI har fått samtliga omsökningar beviljade, med ytterligare 175 studieplatser till hösten 2023. Det innebär att vi får välkomna nya studerande till alla befintliga YH-utbildningar under hösten.

– Vi är jätteglada över att alla omsökningar har beviljats, och att vi får fortsätta välkomna nya studerande till våra befintliga YH-utbildningar under hösten. Att FEI återigen fått förtroendet att bedriva YH-utbildningarna är ett kvitto på att innehållet är aktuellt och gediget utformat. Dessutom visar det att efterfrågan på dessa framtidsyrken är fortsatt stor, säger Azadeh Lind, affärsområdeschef offentliga utbildningar.

FEI har bedrivit YH-utbildningar sedan 2009. I år erbjuder vi nio YH-utbildningar i FEI:s lokaler i Stockholm samt Göteborg, och i samarbete med lärcenter på flera olika orter. Alla utbildningar genomförs med det unika hybridformatet FEIFLEX som ger studerande möjligheten att delta i lektioner på plats, eller online i realtid, med känslan av att vara närvarande i utbildningslokalen.

Följande YH-utbildningar erbjuds med start hösten 2023:

Ansökningsperioden till höstens YH-utbildningar öppnar den 1 februari 2023. Fyll i en intresseanmälan här eller kontakta gärna yh@fei.se vid frågor!

Publicerat den 12 januari 2023