Nytt rekord för FEI Yrkeshögskola – 15% fler ansökningar under första ansökningsdagen jämfört med 2023

– Flera år i rad har antalet ansökningar till FEI Yrkeshögskola ökat, något som vi är otroligt glada och stolta över. Igår uppnådde vi återigen ett nytt rekord med 15% fler ansökningar under den första ansökningsdagen jämfört med föregående år, säger Azadeh Lind, affärsområdeschef offentliga utbildningar på FEI.

FEI har bedrivit YH-utbildningar sedan 2009. I år erbjuds flertalet YH-utbildningar på plats i FEI:s utbildningslokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, och i samarbete med lärcenter på flera olika orter i Sverige. Hybridformatet FEIFLEX ger studerande möjlighet att delta i lektioner på plats, eller online i realtid, med känslan av att studera på plats i klassrummet.

– Det är fantastiskt att yrkeshögskolan fortsätter att utökas och får en ännu starkare roll i att säkra kompetensförsörjningen i Sverige. Det är positivt för hela samhället och på FEI Yrkeshögskola strävar vi efter att erbjuda kvalitativa utbildningar som rustar våra studerande för framtidens arbetsmarknad, säger Azadeh Lind.

Följande utbildningar på FEI Yrkeshögskola erbjuds med start hösten 2024:

Ansökningsperioden är öppen 1 februari till 2 maj 2024.

Publicerat den 2 februari 2024