”FEI är det självklara valet”

När Elin Fjelde, 32 år från Kungsholmen i Stockholm, som tidigare gått på FEI behövde vässa sina färdigheter var valet självklart. Koncernredovisning I + II hos FEI gav henne viktiga kunskaper i arbetet som projektekonom på Riksbyggen, som också var med och finansierade utbildningen.

 

Varför valde du att gå Koncernredovisning I + II?

– Jag har tidigare gått en kurs på FEI och var väldigt nöjd! Hos Riksbyggen har vi idag ett flertal dotterbolag och jag ville vässa kunskaperna. Att gå både I och II gav möjligheten att både lära från grunden och sedan fördjupa kunskaperna. Sedan är det jättebra att alla lektioner i klassrummet spelas in, det gör det lätt att repetera på egen hand.

Vad var bäst med kursen?

– Vår lärare var både kunnig och pedagogisk. Deltagarna hade också olika bakgrund med varierande erfarenheter och kunskaper vilket ledde till levande diskussioner och exempel från våra olika arbetsplatser. Varje teoriavsnitt innehåll också verkliga och praktiska övningar vilket var väldigt bra!

Ledde kursen till något nytt?

– Ökad förståelse för koncernredovisningen mellan Riksbyggen och våra dotterbolag. Kunskaperna underlättar och effektiviserar samarbetet med andra bolagsekonomer. Jag valde också att tentera och erhöll Certifikat Koncernredovisning.

Hur ser dina framtidsplaner ut?

– Planen är att gå kurserna Moms I och Moms II. Jag vill stärka kunskaperna i momshantering och för mig är FEI det självklara valet!

Publicerat den 25 augusti 2017