Mer om FEIFLEX

 

Den nya generationen av FEIFLEX skapar en unik utbildningsmiljö. Vi har uppgraderat tekniken och erbjuder nu våra kunder en helt ny upplevelse med bättre ljud, bild och möjligheter till kommunikation. Stora skärmar på väggarna i klassrummen innebär att vi kan koppla ihop flera klassrum samtidigt som de som deltar online från annan plats kan medverka aktivt och bidra på ett helt annat sätt än tidigare.

Distansutbildning i framkant

Du kanske har läst om, sett eller till och med testat olika former av distans- och onlineutbildningar. Idéer kring effektiv nätbaserad utbildning har funnits länge, men få utbildningsanordnare har hittat ett sätt som fungerar och efterfrågas av kunder.

På FEI har vi utvecklat en modell som ligger i absolut framkant – även i ett globalt perspektiv. Över 700 företag och organisationer inser de uppenbara fördelarna och stödjer projektet genom att anmäla medarbetare till FEIFLEX-baserade kurser och utbildningar.

FEIFLEX står för utbildning på våra kunders villkor. Målsättningen är att du som deltagare ska kunna ta del av undervisningen när det passar bäst; oavsett geografisk placering eller tid på dygnet. Vid lektioner kan du välja om du vill vara på plats hos oss eller följa undervisningen i din dator hemifrån eller från ditt kontor. Du kan dessutom se lektionerna i efterhand, hur många gånger du vill – ett perfekt sätt att repetera eller ta del av undervisning som du har missat.

Läs mer om FEIFLEX och se vilka kurser som erbjuds!

+