Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

FEI Restaurant & Lounge

Välkommen till vår egen restaurang – inlärning gynnas av ett näringsrikt intag av vällagad kost! I de mysiga lokalerna i källaren till Kammakargatan 10 serveras du som är kursdeltagare nybryggt kaffe och fräscha måltider.

En bra frukost, lunch och mellanmål gör att du orkar hänga med i utbildningen – vilket främjar inlärningen. Det har FEI tagit fasta på och erbjuder en välsmakande miljö under ett böljande källarvalv. FEI Restaurant & Lounge är belägen en trappa ner i vår fastighet på Kammakargatan 10. Här kan du som är kursdeltagare både ta det lugnt och ladda batterierna inför nästa lektionspass.

FEI Restaurant & Lounge drivs av köksmästare Johan Sundström som är en erfaren kock med meriter från välkända restauranger. Johans rötter är från västkusten, det visar sig ofta i hans menyer och rätter. FEI och Johan har en gemensam ambition: Att vara lyhörd för kursdeltagarens önskemål när det gäller till exempel näringsrik mat, grönsaker och frukt, vegetariska eller GI-alternativ.

Allmänheten är välkommen att besöka restaurangen lunchtid. Meny presenteras via FEI:s Facebook-grupp. Anslut dig gärna till den här!

+