Arbeta smartare med AI – Learning Lab för HR

Vill du stå i framkant i det moderna HR-arbetet?

Välkommen till FEI:s praktiska Learning Lab där du tillsammans med andra får utforska AI-verktyg och hur de kan stödja ett modernt HR-arbete. Du lär dig att utnyttja kraften i AI för att effektivisera ditt dagliga arbete, spara tid och göra arbetsdagen mer intressant.

Vårt Learning Lab är för alla inom HR, oavsett befattning. Ingen tidigare erfarenhet av AI krävs.

Nyfiken på att veta mer? Gör en intresseanmälan.

Nästa kursstart
Kontakta oss
Omfattning

Halvdag, 09.00 - 12.00 (Distans)

Avgift 2 990 kr
Ordinarie avgift ex. moms

Översikt - Learning Lab för HR

Välkommen till FEI:s Learning Lab för HR-professionella!

Är du nyfiken på hur AI kan revolutionera ditt arbete inom HR?

I vårt praktiska Learning Lab får du möjlighet att utforska AI-verktyg som ChatGPT och Google Bard, särskilt anpassade för HR-branschen. Lär dig att nyttja AI:s kraft för att effektivisera rekrytering, personalutveckling, och medarbetarengagemang. Med dessa verktyg kan du spara värdefull tid och göra din arbetsdag mer dynamisk och intressant.

Vårt Learning Lab är utformat för HR-professionella på alla nivåer som använder datorn som ett verktyg i sitt dagliga arbete. Inga tidigare erfarenheter av AI krävs för att delta.

Varför delta?

 • Spara tid: Automatisera återkommande uppgifter som mailhantering, rapportgenerering, skapande av presentationer och sammanfattningar.
 • Jobba effektivare: Organisera och analysera stora datamängder snabbt och exakt, förbättra rekryteringsprocesser och medarbetarupplevelser.
 • Utforska nya metoder: Integrera AI i HR-processer och upptäck hur det kan öppna dörrar till nya möjligheter inom personalutveckling och organisationsstruktur.

För vem?

Detta Learning Lab är anpassat för alla inom HR-området som vill utforska AI:s potential, oavsett tidigare erfarenhet eller teknisk bakgrund.

Före, under och efter Learning Lab

Under en halvdagsworkshop kommer vi att:

 • Testa AI-verktyg och prompts för att lösa vanliga HR-uppgifter.
 • Utforska praktiska tillämpningar av AI i HR-arbetet.

Efter workshopen får du tillgång till:

 • En digital introduktion till AI.
 • En lista med 180 populära AI-verktyg för HR.
 • En lathund med prompts och tips för att effektivisera ditt arbete.

Lärandemål

Du kommer att:

 • Lära dig grundläggande AI-begrepp relevant för HR.
 • Förstå hur man skapar effektiva prompts för olika HR-uppgifter.
 • Upptäcka hur AI kan användas för att effektivisera text- och bildproduktion, analys av texter, och användning i sociala medier.
 • Bygga din egen AI-genererade videoavatar.
 • Få hands-on-erfarenhet genom praktiska övningar.

Skräddarsy ett Learning Lab för ditt team

Intresserad av att ta med hela ditt HR-team? Kontakta jon.lindsmyr@fei.se för att skräddarsy ett Learning Lab som möter just era behov och förutsättningar.

Fakta

Omfattning

1 halvdag, 09.00 – 12.00.

Genomförande

Deltagande sker på distans.

Avgift

2 990 kr exkl. moms.

Ladda ner guiden: 180 populära AI-verktyg

Här hittar du AI-verktyg för textproduktion, text till ljud, översättning, videoproduktion, marknadsföring, design, ökad produktivitet, aktiehandel, HR och redovisning.

Du kanske även är intresserad av...

Mellan arbetsgivare och arbetstagare finns det ibland en föreställning om att den andra parten har en negativ inställning till kompetensutveckling. Arbetstagare tycker att de får för lite kompetensutveckling och att...

Läs mer

Arbeta smartare med AI - FEI learning lab

Vill du stå i framkant i det moderna arbetslivet? Välkommen till FEI:s praktiska Learning Lab där du får utforska AI-verktyg som ChatGPT och Google Bard tillsammans med andra. Du lär...

Läs mer

Nya arbetsmiljöregler träder i kraft 1 januari 2025. Har du på koll på vad det innebär? Den här kursen är för dig som arbetar eller planerar att arbeta med arbetsmiljöfrågor...

Läs mer

+