”Utbildningen hjälper mig till nästa steg i karriären”

Mattias Engerdahl, 26 år från Stockholm, studerar BA Honours in Business Management, en påbyggnadsutbildning för den med kvalificerad tvåårig YH- eller KY-examen eller motsvarande eftergymnasial utbildning. Han pluggar på plats hos FEI, men använder de inspelade lektionerna på FEI FLEX som extrahjälp inför tenta-plugg.

 

Varför valde du att gå just den här utbildningen?
– Jag ville ta nästa steg i karriären och vidareutbilda mig samtidigt som jag kunde fortsätta att jobba.

Vad har varit bäst med utbildningen hittills?
– Det är enkelt att kombinera pluggande med jobb och jag kan använda kunskaperna direkt i arbetslivet. Jag har fått en större förståelse för hur företag fungerar och agerar vilket bidragit till en bättre helhetsbild av flera uppgifter och utmaningar jag stöter på i jobbet.

Vad tycker du om studieupplägget?
– Jättebra, det har fungerat utmärkt att kombinera med jobb. Jag har varit på samtliga lektioner på plats i Stockholm, men har använt de inspelade lektionerna från FEI FLEX som extra hjälp vid tenta-plugg. På så sätt har det gått att lägga upp pluggandet effektivt och kombinera teori från studiematerial med inspelade föreläsningar.

Har det här lett till något nytt?
– Jag är inte klar med utbildningen än, men räknar med att det kommer leda till fler utvecklande arbetsuppgifter och ännu mer studier. Efter min examen funderar jag på att ta en Scandinavian MBA hos FEI.

Publicerat den 16 June 2017