FEI Yrkeshögskola

Siktar du på en ny karriär inom ett framtidsyrke? Ansök till en YH-utbildning hos FEI, som är en av Sveriges äldsta och främsta utbildningsaktörer.

Har du yrkeskunskaper från arbete eller tidigare studier? Genom YH-flex kan du tillgodoräkna delar av en YH-utbildning och få din examen snabbare.

Du har chans att göra en sen ansökan till några av höstens YH-utbildningar och YH-flexutbildningar!

Genom vårt hybridformat kan du studera på plats och online, med känslan av att du är i klassrummet.

Gör en intresseanmälan här för att få aktuell info!

Kurser & program

Varför studera på FEI Yrkeshögskola?

FEI grundades år 1888 och är en av Sveriges främsta utbildningsaktörer. Våra YH-utbildningar bedrivs i samarbete med ledande företag och lärare med yrkesexpertis. Vårt goda rykte inom näringslivet och internationella nätverk ger dig en fördel – hela vägen från studier till arbete!

All undervisning genomförs med vårt egna hybridformat FEIFLEX, som ger dig möjligheten att studera på plats eller live online på distans, alltid med känslan av att du deltar i klassrummet.

Sen ansökan till höstens utbildningsstart 2024

Du kan göra en sen ansökan till dessa YH-utbildningar och YH-flexutbildningar, eftersom vi bedömer att det kan finnas en möjlighet att bli antagen efter vår ordinarie ansökningsomgång.

 

Samarbetspartners

Alla YH-utbildningar utformas i samarbete med arbetslivet och efterfrågan på kompetens.

Det viktigaste sättet för arbetslivet att få inflytande över utbildningen är genom ledningsgruppen, som består av representanter från FEI, arbetslivet, skolväsendet och studerande. Ledningsgruppen säkerställer att utbildningen är aktuell, relevant och håller hög kvalitet. De ansvarar även för att anta sökande, tillgodoräknande av studier, examensbevis, kvalitetsarbete och att utbildningen genomförs enligt lagen för yrkeshögskolan.

Vi samarbetar även med ledande aktörer från arbetslivet som bland annat erbjuder studiebesök och som kan vara intresserade av att ta emot studenter på LIA-praktik eller framtida arbete.

Är du intresserad av att samarbeta med FEI YH? Fyll gärna i detta formulär så kontaktar vi dig!

Senast på FEI
Ulf Persson, lärare i Certifikat Ledarskap på FEI

Vad skiljer denna kurs från andra ledarskapskurser? – Kursen sker till stor del genom en upplevelsebaserad pedagogik där vi blandar teori med övningar, erfarenhetsutbyte och reflektion. Du kommer att få...

Läs mer

YH-kurser omfattar några veckor upp till ett halvårs studier och skiljer sig från YH-program genom att vända sig till yrkesverksamma som vill vidareutveckla sina kompetenser. YH-kurser har oftast ett flexibelt...

Läs mer

Uppdragsutbildningen riktar sig till fastighetsmäklarföretag som vill kompetensutveckla sina medarbetare och innehållet är utformat efter FMI:s krav på teoretiska studier för att bli registrerad fastighetsmäklare. Undervisningen genomförs i FEI:s utbildningslokaler...

Läs mer

+