Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Kvalificerad Inköpare 400p Stockholm & FEIFLEX

FEI:s inköpsutbildning är sedan många år etablerad som en av de viktigaste utbildningarna för den som vill göra karriär inom inköp.

Strategier och underlag för inköp av varor ska tas fram utifrån omvärldens trender och efterfrågan.

Vad är en Kvalificerad inköpare?

Att arbeta som Kvalificerad Inköpare handlar om att utveckla långsiktiga strategier. Kvalificerad inköpare är en utbildning för dig som vill utveckla kompetens för arbete inom området inköp/upphandling med strategiska frågor kring Supply Chain Management.

Efter avslutad utbildning ska den studerande ha kompetenser för att

  • i affärslivet upprätta vanligt förekommande juridiska dokument
  • strategiskt planera och genomföra affärsförhandlingar inom inköpsområdet
  • kostnadseffektivisera verksamheten
  • självständigt kunna utföra en utredning/ett projektarbete på uppdrag av företaget/organisationen
  • självständigt, utforma olika typer av information som referat, rapporter och presentationer anpassat till olika målgrupper

 

Exempel på befattningar på kommande yrkesroll kan vara kvalificerad Inköpare, anbudsförhandlare, inköpare/logistiker/upphandlare eller projektledare inom inköpsområdet.

FEIFLEX – läs på FEI var du än befinner dig

Utbildningen erbjuds med FEIFLEX – vårt innovativa system för flexibla studier. Det innebär fördelar för alla kursdeltagare oberoende av hur du väljer att studera; på plats hos oss, från hemmet, kontoret eller på resan.

FEIFLEX betyder att lektionerna genomförs i våra dynamiska klassrum samtidigt som de sänds i realtid. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller delta aktivt på distans. Lektionerna går dessutom att repetera i efterhand, hur många gånger du vill.

Det innebär att du kan gå utbildningen var du än bor eller befinner dig. Med vår FEIFLEX-teknik kan du delta aktivt på lektioner i realtid när du befinner dig online. Vi rekommenderar att du använder ett bra headset och en webbkamera. Du som väljer att delta i undervisningen på plats får också studiekamrater som medverkar på distans. De kan befinna sig i Kiruna, Karlstad, Karlshamn – eller någon annanstans! I de specialutrustade klassrummen förenas alla i ett gemensamt lärande.

Läs mer om FEIFLEX

Kort om utbildningen

Kvalificerad inköpare är en Yrkeshögskoleutbildning (YH) som anordnas i samverkan med arbetslivet och på uppdrag av Myndigheten för yrkeshögskolan . Du studerar på heltid under 2 år och får en Yrkeshögskoleexamen. I varje kurs har vi i genomsnitt schemalagda lektioner två dagar i veckan. Övrig tid arbetar du med projekt, gruppuppgifter samt egna studier. Under Lärande i arbete (LIA) följer man arbetsplatsens arbetstider. Föreläsare och lärare som medverkar i utbildningen är personer med anknytning till yrkesområdet.

Omfattning: 400p, 80 veckor varav 22 veckor Lärande i arbete, LIA
Finansiering: Avgiftsfri utbildning som berättigar till studiemedel CSN
Var? Kammakargatan 5 i Stockholm och via FEIFLEX
När? 24 augusti 2020
Ansökan är nu stängd och öppnar åter i februari 2021. Ta gärna chansen att läsa en enstaka kurs redan nu. Klicka här.
Kontakt? Skicka gärna frågor till oss på yh@fei.se eller via vår Facebook-sida så svarar vi så fort vi kan

Länkar
Kurser

LIA och Ledningsgrupp

Antagningskrav

  • Grundläggande behörighet för yrkeshögskolan
  • Reell kompetens: Om du saknar formella meriter kring till exempel gymnasieexamen eller slutbetyg från gymnasieskolan, kan FEI istället göra en bedömning av din reella kompetens.

Urval

  • Betyg
  • Särskilt prov

 

Läs om vår tidigare student Robert:
Kocken som blev inköpschef: ”Nu kan jag arbeta med mina intressen”

+