Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Öppet hus med FEIFLEX – hos oss eller digitalt

Välkommen till Öppet hus på FEI Yrkeshögskola! Dessa informationsmöten genomförs med FEIFLEX, dvs. du kan i normalfallet välja om du vill komma till FEI:s lokaler eller medverka på distans (med förbehållet att covid-19 gör att vi endast kan erbjuda medverkan online).

Våra öppna hus är en utmärkt möjlighet att bilda dig en uppfattning om FEI är rätt val för dig. Du träffar oss som jobbar på FEI. Vi presenterar FEI och hur vårt kvalitetsarbete genomsyrar verksamhet. Du får information om hur det är att studera på en etablerad affärsskola som FEI inklusive en genomgång av vår unika hybridmodell FEIFLEX – särskilt viktigt om du tänker läsa i huvudsak på distans. Vi berättar förstås framförallt om utbildningarna i vårt utbud. I samband med detta får du också tillfälle att träffa de ambassadörer som bäst kan förmedla vad utbildningarna handlar om: nuvarande och tidigare studerande!

FEI:s öppna hus går av stapeln från och med februari 2021. Anmälan sker då på denna sida. Förbered dig genom att vässa dina frågor till oss och våra studerande!

Välkommen önskar FEI Yrkeshögskola.

 

+