Utbildningar för chefer är enligt vissa, slöseri med både tid och pengar för att ledaregenskaper är någonting man föds med. Att det inte går att utveckla sin egenskap att inspirera och få sin personal att tro på sig själva.

Vi på FEI tycker precis tvärtom. Att det i högsta grad är möjligt att bli en bra chef genom utbildning och träning. Resultaten från FEI:s chefsutbildningar styrker vår tro. Att det blir mer naturligt att leda, stödja och utveckla sin personal när man förstår sin egen roll.

Med den övertygelsen som utgångspunkt har FEI arrangerat en utbildning för chefer under många år. Både vidareutbildningar för befintliga chefer och grundutbildningar för framtida chefer.

Hos FEI finns ett brett utbud av utbildningar och kurser. Allt ifrån enstaka kurser som ger högskolepoäng till certifikatutbildningar inom styrelsearbete, ledarskap och omvärldsanalys. För att passa ett krävande arbete sker våra utbildningar för chefer parallellt med elevens jobb.

Utbildning för chefer

Varför välja att läsa en utbildning för chefer hos FEI?

För att FEI är en skola för yrkesverksamma och på ett smidigt sätt anpassar studierna till ditt nuvarande arbete. För att FEI bara anlitar lärare som har färsk chefserfarenhet från näringslivet. För att FEI, med över hundra års erfarenhet av att utbilda människor i karriären, är en av landets mest framstående skolor inom vidareutbildning.

För att FEI:s utbildning för chefer fostrar morgondagens framgångsrika ledare.

Välkommen till FEI!