Studera via FEI FLEX

FEI FLEX är en ny, smart och marknadsledande modell för distansutbildning. FEI FLEX innebär att lektionerna genomförs i klassrum samtidigt som de streamas live. Du kan vid varje enskilt lektionstillfälle välja om du vill vara på plats hos oss eller följa undervisningen i din dator från kontoret/hemmet. Du kan dessutom se lektionerna i efterhand, hur många gånger du vill.

Distansutbildning i framkant

Du kanske har läst om, sett eller till och med testat olika former av elearning / blended learning / onlineutbildning / MOOCs… etc (kärt barn har många namn). Idéer kring effektiv nätbaserad utbildning har funnits länge men få utbildningsanordnare har hittat ett sätt som fungerar och efterfrågas av kunder.

På FEI har vi utvecklat en modell som ligger i absolut framkant – även i ett globalt perspektiv. FEI FLEX är sedan 2012 ett etablerat ett leveransformat. Över 400 företag och organisationer inser de uppenbara fördelarna  och stödjer projektet genom att anmäla medarbetare till FEI FLEX-baserade kurser och utbildningar.

FEI FLEX står för utbildning på våra kunders villkor. Målsättningen är att du som deltagare ska kunna ta del av undervisningen när det passar bäst; oavsett geografisk placering eller tid på dygnet. Vid lektioner kan du välja om du vill vara på plats hos oss eller följa undervisningen i din dator hemifrån eller från ditt kontor. Du kan dessutom se lektionerna i efterhand, hur många gånger du vill – ett perfekt sätt att repetera eller ta del av undervisning som du har missat.

Läs mer om FEI FLEX och se vilka kurser som erbjuds!

+