FEI är det naturliga valet för dig som vill läsa till redovisningsekonom utbildning på distans. Som en av Sveriges ledande skolor för yrkesverksamma personer erbjuder vi en skräddarsydd utbildning för studenter mitt i karriären.

Utbildningen Redovisningsekonom DFEI 120hp ger högskoleexamen och titeln diplomerad redovisningsekonom. För att passa distansstudier är lektionerna väl förlagda för en flexibel vardag, där tiden emellan ägnas åt kurslitteratur och studier online.

Den 15 månader långa utbildningen Företagsekonom CFEI 60hp ger högskolepoäng. Utbildningen ger mycket goda kunskaper inom företagsekonomi och distansstudierna sker parallellt med ditt jobb.

Att läsa till redovisningsekonom utbildning på distans hos FEI är det perfekta valet för dig som vill gå en högklassig utbildning utan att behöva flytta.

Redovisningsekonom – Utbildning på distans

Varför läsa en utbildning till redovisningsekonom på distans hos FEI?

Därför att FEI har mer än hundratjugo års erfarenhet av att utbilda människor i karriären. Därför att FEI är en skola för redan yrkesverksamma personer och det ger bättre möjligheter till att knyta värdefulla kontakter. Därför att samtliga lärare har expertis inom redovisning och färsk erfarenhet från näringslivet. Därför att vårt digitala klassrum håller högsta klass.

Därför att FEI erbjuder den bästa möjligheten att läsa till redovisningsekonom utbildning på distans och samtidigt behålla ditt jobb och bostadsort. Välkommen till FEI!