Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

SwedSec

SwedSec är en organisation som licensierar personer inom den svenska finansmarknaden. FEI erbjuder förberedande kurser för att hjälpa dig att stå bättre rustad inför SwedSecs licensieringstester.  Kurserna hålls live i Stockholm med erfarna kursledare. Du väljer medverkan i kurslokalen eller på distans med FEI FLEX, det vill säga från var helst i världen via din mobil, dator eller surfplatta. Alla lektioner går dessutom att se i efterhand, exempelvis för att repetera svåra områden. Samtliga kurser i utbudet uppfyller Finansinspektionens och SwedSecs krav.

 

 

 

 

 

Senast på FEI

Marlene bor tillsammans med 12 000 andra invånare i Habo kommun som ligger två mil utanför Jönköping. Där har hon jobbat med kundsupport åt tryckeriföretaget Addbrand. Men på senare år...

Läs mer

Simon Stenberg har som fotbollsspelare haft en lång och framgångsrik karriär. Men i höstas meddelade han att fotbollsskorna läggs på hyllan. Nu blir det mer tid för familjen och distansstudierna på FEI:s yrkeshögskola.

Läs mer

Hon blev chef vid 28 års ålder, idag är Carolina Stegman 43 år och har upplevt mycket i rollen som ledare. Viljan att utvecklas har alltid funnits...

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+