Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Försäkring & Finans

FEI och KNEX Försäkringshögskolan erbjuder högkvalitativ utbildning till finans- och försäkringsbranschen. KNEX Försäkringshögskolan är en specialiserad utbildare med spetskompetens. FEI är en ledande affärsskola och har genom FEIFLEX en digital utbildningsplattform i världsklass. Samarbetet omfattar inledningsvis Diplomutbildningar samt korta kurser med fokus på viktiga delområden. Praktisk inriktning och lärare med expertkunskaper i kombination med valmöjligheten att delta på plats i FEI:s lokaler eller på distans, är viktiga komponenter i erbjudandet.

 

Kurser & program

Samarbete som ger kvalitet

FEI och KNEX Försäkringshögskolan samarbetar kring utbildning för finans- och försäkringssektorn. FEI har lång erfarenhet av utbildning inom försäkring, bland annat som landets största utbildare inom Yrkeshögskolan. FEI:s utbildning Försäkringsrådgivare/ Skadereglerare/ Riskbedömare 400p har genom åren försörjt branschen med unga och duktiga medarbetare. Genom samarbetet med KNEX Försäkringshögskolan växlar vi upp erbjudandet till och vänder oss även till yrkesverksamma med branscherfarenhet. Läs mer om utbildningen till Livdiplom och intensiva kurser med distinkt ämnesinriktning.

Livdiplom

Livdiplom är en komplett utbildning som ger dig nödvändiga kunskaper och färdigheter för att bli en framgångsrik livförsäkringsdistributör eller för dig som jobbar med personal- och försäkringsfrågor inom andra branscher.

Utbildningen består av tio delkurser under cirka 3 månader. Lektioner ges på plats i FEI:s lokaler och via FEIFLEX distansstudier varvat med e-learning och hemuppgifter.

Kurser inom försäkring

Några av kurserna som ingår i utbildningen Livdiplom går även att läsa separat. Behöver du en uppdatering i en eller flera specifika delar kan du välja enstaka kurser.

Senast på FEI

Mat har alltid har varit en stor del av Roberts vardag. Redan vid 20 års ålder tog han sin första anställning som kock på East i Stockholm. Men det var...

Läs mer

FEI tilldelades hela 160 nya platser på fem utbildningar. – Vi är mycket glada över detta förtroende, säger Andreas Degerfeldt, verksamhetschef för FEI Yrkeshögskola. Söktrycket på våra utbildningar är högt,...

Läs mer

Konsultchef Lisa Drevet, 45 år, ville jobba mer med människor. Med hjälp av HR-chefsutbildningen på FEI, kunde hon inleda en ny karriär som HR-generalist på samma arbetsplats.

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+