Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

FEI Yrkeshögskola

Siktar du på en ny karriär inom ett framtidsyrke? Gå en yrkeshögskoleutbildning hos FEI, en av Sveriges äldsta och främsta utbildningsaktörer!

Våra YH-utbildningar utformas av efterfrågan på arbetsmarknaden och i samarbete med företag för att förbereda dig inför framtidens arbetsliv.

Välj bland utbildningar inom flera olika branscher som genomförs via hybridformatet FEIFLEX. Vår ledande FEIFLEX-teknik ger dig möjligheten till en lika kvalitativ studieupplevelse, vare sig du deltar på plats i våra specialutrustade lokaler eller online.

Kurser & program

Varför studera på FEI Yrkeshögskola?

FEI grundades 1888 och är en av Sveriges främsta utbildningsaktörer. Vårt goda rykte inom näringslivet och internationella nätverk ger dig en stor fördel hela vägen från studier till arbete.

Våra YH-utbildningar bedrivs i nära samarbete med företag och lärare som har expertis inom respektive yrkesområde. Utbildningarna består av både teori och LIA-praktik, Lärande i arbete, ute på en arbetsplats. På så vis får du möjligheten att på bästa sätt kunna lära dig yrket.

Studera var du än befinner dig med FEIFLEX

Alla YH-utbildningar genomförs med vårt beprövade hybridkoncept FEIFLEX, som ger dig möjligheten att kunna delta på plats i FEI:s lokaler och på distans. Den ledande FEIFLEX-tekniken säkerställer en högkvalitativ studieupplevelse oavsett om du väljer att delta i våra specialutrustade lokaler på attraktiva adresser i Stockholm och Göteborg, eller online i realtid. Via FEIFLEX erbjuder vi även utbildningar i samarbete med olika lärcenter runtom i landet.

Ansökan är stängd för utbildningsstarter hösten 2022

För utbildningsstart hösten 2022 är ordinarie ansökningsperiod stängd på FEI Yrkeshögskola.

Fyll gärna i en intresseanmälan så ser vi till att du får aktuell information om våra utbildningar!

Senast på FEI

Dag Lotsander är upplärd inom originalet till Lean och är en av Sveriges mest erfarna Lean-konsulter. Han har en över 20 år lång karriär som ledare inom Toyota och ansvarade...

Läs mer

Kursen Strategi & Affärsplanering ingår som en del av FEI:s utbildning Certifikat VD-kompetens. Petra Palmgren Lindwall som leder kursen har arbetat operativt i ledande befattningar inom små, medelstora och stora...

Läs mer

“Med FEIFLEX kunde jag själv schemalägga mina dagar eftersom det var lärarledda lektioner två dagar i veckan och hela upplägget var otroligt smidigt. FEI:s YH-utbildning gjorde att jag kunde läsa...

Läs mer

+