BA (Hons) Fashion Management with Marketing

Vill du skaffa kvalificerade kunskaper för att ha en nyckelroll inom modeindustrin? FEI erbjuder ett unikt utbud för dig som vill arbeta och utvecklas i en av Sveriges största framgångsbranscher. Utbildningarna ger på engelska och leder till universitetsexamen. Välj att studera på FEI Stockholm, FEI Vercity Nacka eller FEI Alicante i Spanien. Alternativt kan du medverka online i realtid via FEI FLEX – var du än befinner dig!

 

Senast på FEI

Den internationella forskarkonferensen Uddevalla Symposium arrangeras i L’Aquila i Italien den 27–29 juni. Årets tema är ”Tillvarata regioners potential genom entreprenörskap och innovation”.

Läs mer

Hej Anton, sommaren närmar sig! Ska det bli skönt med lov och studieuppehåll eller kommer du att sakna pluggandet? – Alla som studerar ser nog fram emot sommarlovet, att få...

Läs mer

Yrkeshögskolan har länge varit populär bland både deltagare och arbetsgivare, delvis för att en stor del av utbildningen är praktik inom yrket. Hela nio av tio får jobb inom ett...

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+