Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

BA (Hons) Fashion Management with Marketing (Top-up)

Vill du skaffa kvalificerade kunskaper för att ha en nyckelroll inom modeindustrin? FEI erbjuder ett unikt utbud för dig som vill arbeta och utvecklas i en av Sveriges största framgångsbranscher. Utbildningarna ges på engelska och leder till universitetsexamen. Välj att studera på FEI Stockholm, FEI Vercity Nacka eller FEI Alicante i Spanien. Alternativt kan du medverka online i realtid via FEIFLEX – var du än befinner dig!

 

Senast på FEI

Efter utbildningen till fastighetsmäklare på FEI valde Filip att läsa Civilekonom 60 hp. Han får på så sätt en kandidatexamen och ökar sin kompetens för att bli konkurrenskraftig i mäklarbranschen.

Läs mer

Deltagare från hela landet samlades när FEI startade upp höstens YH-utbildningar som ges med den nya generationen FEIFLEX. Digitala klassrum med kameror, mikrofoner och skärmar gör att deltagarna kan vara...

Läs mer

Ett kort sommaruppehåll närmar sig, men först ska de sista tentamina skrivas. Hur går tankarna hos våra mäklarstuderande när det gäller framtid och karriär?

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+