BA (Hons) Fashion Management with Marketing

Vill du skaffa kvalificerade kunskaper för att ha en nyckelroll inom modeindustrin? FEI erbjuder ett unikt utbud för dig som vill arbeta och utvecklas i en av Sveriges största framgångsbranscher. Utbildningarna ger på engelska och leder till universitetsexamen. Välj att studera på FEI Stockholm, FEI Vercity Nacka eller FEI Alicante i Spanien. Alternativt kan du medverka online i realtid via FEI FLEX – var du än befinner dig!

 

Senast på FEI

Ett kort sommaruppehåll närmar sig, men först ska de sista tentamina skrivas. Hur går tankarna hos våra mäklarstuderande när det gäller framtid och karriär?

Läs mer

Under Almedalsveckan arrangerar FEI fem seminarier om bland annat kompetensutveckling, digitalisering och vikten av modern utbildningsteknik.

Läs mer

Den internationella forskarkonferensen Uddevalla Symposium arrangeras i L’Aquila i Italien den 27–29 juni. Årets tema är ”Tillvarata regioners potential genom entreprenörskap och innovation”.

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+