Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

SwedSec Specialist I Grund

Denna kurs ger dig en grund inför SwedSecs licensieringstest för Specialist eller grund till vidare fördjupning inom SwedSecs kunskapskrav. Denna kurs går att köpa separat men är även första delen av kurspaketet SwedSec Specialist Komplett. Övriga separata delar är Fördjupning 2 dagar.

Nästa kursstart
Kontakta oss
Omfattning

Undervisning 1 heldag samt självstudier.

Översikt

För vem?

Kursen riktar sig till dig som vill få grunderna inför SwedSec licensieringstest för Specialist. Du arbetar idag, eller vill arbeta, som specialist inom bank och finans som exempelvis aktiemäklare, analytiker, fond- och portföljförvaltare, eller konstruktör av strukturerade produkter.

Efter kursen

Målet är att du ska få grunderna inför licenstestet för specialist hos SwedSec. Du ska behärska de grundkunskaper som behövs för att kunna arbeta som specialist inom bank & finans. En rekommendation är att bygga på med ”SwedSec Specialist II Fördjupning”.

Hur?

Kursen genomförs i FEI:s fina kurslokaler i Stockholm med några av Sveriges mest erfarna kursledare inom Bank & Finans. Under kursen har du tillgång till övningsavsnitt så att egenstudier är möjliga parallellt med undervisningen. En rekommendation är att genomföra SwedSecs diagnostiska test inför kursen för att få ett resultat om vilka områden du behöver studera mest.

Flexibilitet med FEI FLEX

Det finns även möjlighet till distansstudier. Med vårt koncept FEI FLEX kan du vid varje kurstillfälle välja att vara med på plats eller per distans i realtid och samma möjlighet till interaktion med kursledare och kurskamrater. Lektionerna spelas in och är tillgängliga för deltagarna under hela kursen för repetition eller om man råkat missa ett tillfälle.

Genomförande, exempel

  • Diagnostiskt prov inför kurs

Kontrollerar förkunskaper och sätter din personliga utbildningsplan inför kursen. Beställs av deltagaren själv, se vidare hos SwedSec..

  • Lektion 1, 1 heldag – Grundkurs

Lärarledd kurs i klassrum eller per distans.

Intro och studieplanering

Grunderna enligt kunskapskraven (delområde 1-3).

  • Självstudier

Övningsuppgifter kopplat till grundkursen. Repetition och självstudier.

Licenstest bokas och genomförs av deltagaren själv hos SwedSec.

Anpassat & Skräddarsytt

Anpassat

Om ni är många på företaget som har behov av denna, eller en annan, utbildning kan det löna sig att köpa den som en företagsanpassad utbildning. Förutom lägre pris per deltagare så kan utbildningen hållas på den plats, tid och takt som passar just er bäst. Ni väljer exempelvis om utbildningen ska hållas i våra kurslokaler, på ert kontor eller någon annanstans. Ni väljer vilka datum och vilken takt som passar er bäst.
Är ni en organisation med anställda utspridda i landet går det att genomföra utbildningen med FEI FLEX, dvs att era anställda kan välja att vara med på plats i våra kurslokaler eller på distans i realtid med samma möjlighet till interaktion från sin dator var som helst i världen.

Skräddarsytt

Av de flesta av våra utbildningar eller inom våra olika utbildningsområden kan vi självklart även skräddarsy innehåll, omfattning och upplägg så att det passar just er organisation. Utmana oss och våra branschaktiva kursledare gärna!

Kontakt

Är det intressant att företagsanpassa eller skräddarsy utbildningar till er organisation? Vänligen kontakta Fredrik Edborg, affärsutvecklingschef, på 073-632 23 24 eller fredrik.edborg@fei.se. Du når oss även på 08-545 137 90 eller info@fei.se. Hoppas att vi hörs!

Senast på FEI

Efter utbildningen till fastighetsmäklare på FEI valde Filip att läsa Civilekonom 60 hp. Han får på så sätt en kandidatexamen och ökar sin kompetens för att bli konkurrenskraftig i mäklarbranschen.

Läs mer

Deltagare från hela landet samlades när FEI startade upp höstens YH-utbildningar som ges med den nya generationen FEIFLEX. Digitala klassrum med kameror, mikrofoner och skärmar gör att deltagarna kan vara...

Läs mer

Ett kort sommaruppehåll närmar sig, men först ska de sista tentamina skrivas. Hur går tankarna hos våra mäklarstuderande när det gäller framtid och karriär?

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+