Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Programmatic, AI and Data

Det finns idag en betydande kunskapslucka kring programmatic. Många gånger kan gjorda investeringar kännas för stora utifrån vad beställare faktiskt kan i ämnet. Med denna kurs täpper vi igen kunskapsluckan och behandlar även en del fördomar som finns kring programmatiska köp.

Denna kurs ger även en introduktion i maskininlärning för att redogöra för hur vi idag kan ta hjälp av artificiell intelligens i våra programmatiska kampanjer.

Nästa kursstart
8 februari 2022
Omfattning

Intensivt 1 dag

Avgift 5 900 kr
Ordinarie avgift ex. moms

Översikt

Om kursen

Om den digitala utvecklingen går snabbt så går den programmatiska, om möjligt, ännu snabbare. Från att ingen knappt haft kännedom om vad programmatiska köp innebär för bara några år sedan, utgör idag ca 55% av Sveriges displayannonsering programmatiska investeringar. Samtidigt som dessa satsningar innebär stora möjligheter för verksamheten finns fallgropar att se upp för. Denna kurs benar ut vad man ska tänka på för att bli en bra programmatisk annonsör.

Rätt budskap till rätt person vid rätt tillfälle är mycket viktigt i samband med programmatiska köp. Vi kommer därför gå igenom vilka typer av data som finns tillgängliga, hur den köps och hur den kan hanteras. Vi kommer också ge en introduktion i maskininlärning för att redogöra för hur vi idag kan ta hjälp av artificiell intelligens i våra programmatiska kampanjer.

För vem?

Kursen lämpar sig för personer som aktivt kommer att jobba med programmatiska köp men även beställare av programmatiska tjänster. Grundläggande kunskaper inom digital marknadsföring.

Kursinnehåll

  • Programmatic – hur fungerar det?
  • Programmatiska fördelar
  • DMP/DSP/SSP/Adserver
  • AI – hur fungerar det?
  • Crawling, pixeltracking, mätning
  • Prospecting vs retargeting
  • DCO
  • Leverantörer och byråer

Efter kursen

Efter kursen kan du självständigt kunna driva programmatiska kampanjer på ett optimalt sätt, alternativt ställa rätt krav som beställare.

Fakta

Omfattning

Intensivkurs 1 dag kl. 09.00-16.00.

Genomförande

Kursen genomförs med FEIFLEX vilket betyder att du vid varje enskilt tillfälle kan välja om du vill:

  • Närvara i FEI:s klassrum. Detta alternativ är för dig som vill studera på traditionellt sätt. Du värdesätter studiemiljön på FEI och möjligheten att nätverka på plats med dina studiekamrater.

eller

  • Delta live på distans, var du än befinner dig, till exempel på kontoret. Du hörs och syns i klassrummet, kan ställa frågor, diskutera och vara med i gruppövningar, precis som om du hade varit på plats.

 

Lektionen spelas dessutom in så att du kan repetera i efterhand. Alla deltagare har tillgång till inspelningen.

Välj det alternativ som passar dig och din arbetsgivare bäst!

Intyg

Samtliga deltagare som närvarar erhåller FEI:s studieintyg med kursbeskrivning.

Avgift

5 900 kr exkl. moms. I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe.

Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 101 kr/mån.

Kursserien inom marknadsföring

FEI:s nya marknadsföringsserie innefattar fyra steg. Välj var du vill börja utifrån dina förkunskaper och din erfarenhet. Efter varje steg kan du bygga på med nästa kurs för att lära dig mer.

Erbjudanden

Välj hela paketet och få 20 % rabatt på kursavgiften

FEI erbjuder paketrabatt om du går alla fyra stegen i vår nya kursserie inom digital marknadsföring.

Väljer du att anmäla dig till ”Marketing strategy”, ”Digital marketing”, ”Programmatic, AI and data” och ”Social media advertising” samtidigt reduceras avgiften med 20 %. Den sista kursen blir gratis och du sparar därför 5 900 kr.

Senast på FEI

StyrelseAkademien är en rikstäckande och oberoende intresseorganisation för ägare, styrelseledamöter och övriga som önskar utveckla sitt kunnande inom bolagsstyrning och styrelsearbete. De har idag omkring 8000 medlemmar med 16 lokalföreningar...

Läs mer

Mäklarbyrån Bjurfors Liljeholmen/Hägersten har funnits sedan 2019 och där arbetar idag fyra medarbetare. Koordinatorn Sophie von Rosen valde under hösten att ta nästa karriärsteg och börja utbilda sig till fastighetsmäklare....

Läs mer

Hej Elvina, hur kommer det sig att du började arbeta med utbildning och kompetensutveckling som vänder sig till yrkesverksamma?   – Det är ett område där min akademiska bakgrund kommer väl till...

Läs mer

+