Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Påbyggnad Personskadeförmedling

Denna förberedande kurs är framtagen för den som ska göra InsureSecs licensieringstest avseende Påbyggnad Personskadeförmedling. Utbildningen består av inspelade föreläsningar. Det ger dig möjlighet att, efter behov och när du vill, gå tillbaka och repetera och öva där du behöver förstärka dina kunskaper.

 

Nästa kursstart
Kontakta oss
Omfattning

1,5 tim inspelade föreläsningar

Översikt

För vem?

Denna förberedande kurs är framtagen för den som ska göra InsureSecs licensieringstest avseende Påbyggnad Personskadeförmedling

Kursen vänder sig till både Liv- och Sakförmedlare. Du som redan har en Årslicens (Liv/Skade) och arbetar med sjuk- och olycksfallsförsäkring kan välja att skriva ett kort påbyggnadstest. Vid godkänt resultat får du licensen Årslicens Skade – Personskadeförmedling.

Beskrivning

Denna mycket flexibla kurs ges genom videoinspelade lärarföreläsningar. Du får också tillgång till studielitteratur med praktisk inriktning, övningsfrågor och diagnostester.

Kursen struktureras utifrån InsureSecs måldokument.

Kursen är byggd i separata ämnesmoduler. Varje modul består av inspelade föreläsningar. Föreläsningarna är filmade i avsnitt om 10-30 minuter. Det ger dig valmöjligheter när du studerar. Du kan exempelvis:

  • beta av en modul i taget
  • välja ämnes- eller delområde du vill öva extra på
  • välja specifika kunskapskrav du vill öva extra på
  • repetera och förstärka – du kan se filmerna hur många gånger du vill

Studiernas omfattning

Innehållet speglar InsureSecs kunskapskrav till både omfattning och djup. Du får betydligt mer inlärningstid än på konkurrerande kurser. Det förbättrar dina chanser att klara licensieringsprovet avsevärt.

Kursen innebär också flexibilitet. Använd det inspelade materialet på ett smart sätt: fokusera på de områden där du behöver extra påfyllning av kunskap. Det innebär att studieinsatsen kan variera ordentligt beroende på deltagarens kunskapsnivå, från 1 timmar om du har stora förkunskaper till 4 timmar om du behöver gå på djupet inom alla delområden.

Du har tillgång till inspelningar och material i 45 dagar från första inloggning och kan därmed lägga upp studierna med utgångspunkt i dina egna förutsättningar. Välj exempelvis att läsa intensivt eller sprid inlärningen över flera veckor.

Utbildningsmaterial

  • Inspelade föreläsningar cirka 1,5 timmar
  • Föreläsarens bilder i pdf:er
  • Övningsfrågor
  • Övrigt material som beslut, uttalanden, promemorior, med mera

Allt kursmaterial finns tillgängligt digitalt via FEI:s utbildningsportal efter anmälan.

Kursinnehåll

Utbildningens ämnesmoduler med exempel på innehåll:

Produktkunskap

  • Inkomstförsäkring
  • Sjuk- och olycksfallsförsäkring

Kursledare

Kursens inspelningar är gjorda av yrkesverksamma specialister som är aktiva i branschen. Våra lärare är mycket kunniga och har bevisad pedagogisk förmåga. Vi använder ”levande lärare” snarare än animerad e-learning för att maximera kvalitén på kursen och därmed dina chanser till ett godkänt testresultat.

Starta när du vill

Kursen genomförs On demand – du kan starta dina studier när du vill. Du får tillgång till filmer och kursmaterial under 12 månader från beställning.

InsureSecs licensprov

InsureSec logo

Senast på FEI

FEI är glada över att få fortsatt förtroende att anordna yrkeshögskoleutbildning. Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) har i januari meddelat vilka ansökningar som har beviljats inför hösten 2020.

Läs mer

Anton Lindström, Jessica Björkqvist och Adam Frostelind har de senaste åren studerat Fastighetsmäklare 120 hp på FEI. Samtidigt har de också jobbat på mäklarbyråer. Men hur ser de på framtiden i branschen?

Läs mer

Under 16 månader har Mose Karlsson, 31, studerat Fastighetsmäklare 120 hp på FEI. Dessutom har han jobbat som trainee på Våningen Fastighetsförmedlings kontor i Lund. Först bodde han själv i...

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+