Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Digital Marketing

Vill du öka din förståelse för digitala medier? Vet du hur du och ditt företag ska tänka när det kommer till köp och optimering i olika kanaler?

Den digitala sfären för marknadsföring är snabbrörlig och rik på luddiga buzzwords. I denna kurs nyanserar vi bilden av ämnet och ger fler infallsvinklar, för att du lättare ska kunna ta till dig alla fantastiska verktyg och kanaler som finns att tillgå. Du lär dig att anpassa din digitala marknadsföring efter din verksamhets specifika förutsättningar.

Nästa kursstart
12 oktober 2021
Omfattning

Intensivt 1 dag

Avgift 5 900 kr
Ordinarie avgift ex. moms

Översikt

Om kursen

Denna kurs kommer ta din förståelse för digitala medier till nästa nivå. Fokus kommer att ligga på en genomgång av det digitala ekosystemet och hur du och ditt företag ska tänka när det kommer till köp och optimering i olika, främst köpta, kanaler.

Du kommer få grundläggande och goda kunskaper inom Social media, Displayannonsering, Online video, SEM/SEO, köpsätt, publicister & leverantörer, digitala ekosystemet, KPI-sättning, analys och attribution samt dynamiska kreativ.

För vem?

Kursen riktar sig primärt till dig som hanterar eller beställer digitalmedier på ditt företag. Den lämpar sig även för dig som är på väg in i en sådan roll. Du kan också arbeta på en mediebyrå eller specialistbyrå. Viss marknadsföringserfarenhet krävs.

Kursinnehåll

 • Sociala medier
 • Displayannonsering
 • Online video
 • SEM/SEO
 • Köpsätt
 • Publicister och leverantörer
 • Digitala ekosystem
 • Ad tech
 • KPI-sättning
 • Analys och attribution
 • Dynamiska kreativ

Efter kursen

Efter kursen blir du en bättre kravställare på digitala tjänster och på dess leverantörer.

Fakta

Omfattning

Intensivkurs 1 dag kl. 09.00-16.00.

Genomförande

Kursen genomförs med FEIFLEX vilket betyder att du vid varje enskilt tillfälle kan välja om du vill:

 • Närvara i FEI:s klassrum. Detta alternativ är för dig som vill studera på traditionellt sätt. Du värdesätter studiemiljön på FEI och möjligheten att nätverka på plats med dina studiekamrater.

eller

 • Delta live på distans, var du än befinner dig, till exempel på kontoret. Du hörs och syns i klassrummet, kan ställa frågor, diskutera och vara med i gruppövningar, precis som om du hade varit på plats.

 

Lektionen spelas dessutom in så att du kan repetera i efterhand. Alla deltagare har tillgång till inspelningen.

Välj det alternativ som passar dig och din arbetsgivare bäst!

Intyg

Samtliga deltagare som närvarar erhåller FEI:s studieintyg med kursbeskrivning.

Avgift

5 900 kr exkl. moms. I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe.

Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 101 kr/mån.

Kursserien inom marknadsföring

FEI:s nya marknadsföringsserie innefattar fyra steg. Välj var du vill börja utifrån dina förkunskaper och din erfarenhet. Efter varje steg kan du bygga på med nästa kurs för att lära dig mer.

Erbjudanden

Välj hela paketet och få 20 % rabatt på kursavgiften

FEI erbjuder paketrabatt om du går alla fyra stegen i vår nya kursserie inom digital marknadsföring.

Väljer du att anmäla dig till ”Marketing strategy”, ”Digital marketing”, ”Programmatic, AI and data” och ”Social media advertising” samtidigt reduceras avgiften med 20 %. Den sista kursen blir gratis och du sparar därför 5 900 kr.

Senast på FEI
Mihaela Årebjer - Ekonomichefsprogrammet

Mihaela Årebjer arbetar numera som Chief Financial Officer på CBG, ett globalt företag som erbjuder professionella språktjänster och översättningsteknik med verksamhet runt om i världen. De har en bred kundbas...

Läs mer

Rasmus Olofsson

Rasmus Olofsson har haft flera olika yrkesroller på Scanias moderbolag. Bland annat har han arbetat med strategisk planering, som  projektledare,  teamleader och inom  kommersiella områden som ansvarar för Scanias globala offertsystem....

Läs mer

Markus Forsstsröm, Företagsekonom 60 hp

Skyhill är ett konsultbolag inom arkitektur och projektledning som hjälper kunderna med allt från att rita, planera, bygga och underhålla fastigheter. – Som konsultbolag måste vi i varje enskild del...

Läs mer

+