Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Digital Marketing

Vill du öka din förståelse för digitala medier? Vet du hur du och ditt företag ska tänka när det kommer till köp och optimering i olika kanaler?

Den digitala sfären för marknadsföring är snabbrörlig och rik på luddiga buzzwords. I denna kurs nyanserar vi bilden av ämnet och ger fler infallsvinklar, för att du lättare ska kunna ta till dig alla fantastiska verktyg och kanaler som finns att tillgå. Du lär dig att anpassa din digitala marknadsföring efter din verksamhets specifika förutsättningar.

Nästa kursstart
10 november 2020
Omfattning

Intensivt 1 dag

Avgift 5 900 kr
Ordinarie avgift ex. moms

Översikt

Om kursen

Denna kurs kommer ta din förståelse för digitala medier till nästa nivå. Fokus kommer att ligga på en genomgång av det digitala ekosystemet och hur du och ditt företag ska tänka när det kommer till köp och optimering i olika, främst köpta, kanaler.

Du kommer få grundläggande och goda kunskaper inom Social media, Displayannonsering, Online video, SEM/SEO, köpsätt, publicister & leverantörer, digitala ekosystemet, KPI-sättning, analys och attribution samt dynamiska kreativ.

För vem?

Kursen riktar sig primärt till dig som hanterar eller beställer digitalmedier på ditt företag. Den lämpar sig även för dig som är på väg in i en sådan roll. Du kan också arbeta på en mediebyrå eller specialistbyrå. Viss marknadsföringserfarenhet krävs.

Kursinnehåll

 • Sociala medier
 • Displayannonsering
 • Online video
 • SEM/SEO
 • Köpsätt
 • Publicister och leverantörer
 • Digitala ekosystem
 • Ad tech
 • KPI-sättning
 • Analys och attribution
 • Dynamiska kreativ

Efter kursen

Efter kursen blir du en bättre kravställare på digitala tjänster och på dess leverantörer.

Fakta

Omfattning

Intensivkurs 1 dag kl. 09.00-16.00.

Genomförande

Kursen genomförs med FEIFLEX vilket betyder att du vid varje enskilt tillfälle kan välja om du vill:

 • Närvara i FEI:s klassrum. Detta alternativ är för dig som vill studera på traditionellt sätt. Du värdesätter studiemiljön på FEI och möjligheten att nätverka på plats med dina studiekamrater.

eller

 • Delta live på distans, var du än befinner dig, till exempel på kontoret. Du hörs och syns i klassrummet, kan ställa frågor, diskutera och vara med i gruppövningar, precis som om du hade varit på plats.

 

Lektionerna spelas dessutom in så att du kan repetera i efterhand. Alla deltagare har tillgång till inspelningarna.

Välj det alternativ som passar dig och din arbetsgivare bäst!

Intyg

Samtliga deltagare som uppfyller närvarokravet på minst 70 % erhåller FEI:s studieintyg med kursbeskrivning.

Avgift

5 900 kr exkl. moms. I avgiften ingår kurslitteratur och annat kursmaterial samt lunch och/eller kaffe.

Eget företag/privatperson? Delbetala med FEI Studielån från 101 kr/mån.

Kursserien inom marknadsföring

FEI:s nya marknadsföringsserie innefattar fyra steg. Välj var du vill börja utifrån dina förkunskaper och din erfarenhet. Efter varje steg kan du bygga på med nästa kurs för att lära dig mer.

Erbjudanden

Välj hela paketet och få 20 % rabatt på kursavgiften

FEI erbjuder paketrabatt om du går alla fyra stegen i vår nya kursserie inom digital marknadsföring.

Väljer du att anmäla dig till ”Marketing strategy”, ”Digital marketing”, ”Programmatic, AI and data” och ”Social media advertising” samtidigt reduceras avgiften med 20 %. Den sista kursen blir gratis och du sparar därför 5 900 kr.

Senast på FEI

Fastighetsmäklare och entreprenör Adam Farhoumands framgång talar för sig själv. Sedan han blev klar med sin fastighetsmäklarutbildning via FEI/Högskolan Väst under 2018 har Adam vunnit utmärkelse efter utmärkelse.

Läs mer

Varför ska HR lära sig mer om Hållbarhet? Den främsta anledningen är att ett bra hållbarhetsarbete är affärskritiskt för företag och organisationer. Om HR spelar en aktiv roll kommer företaget...

Läs mer

Mat har alltid har varit en stor del av Roberts vardag. Redan vid 20 års ålder tog han sin första anställning som kock på East i Stockholm. Men det var...

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+