Genom att besöka fei.se godkänner du vår användning av cookies i enlighet med vår cookiepolicy.

Controllerdagen 2020, Uppsala universitet

Denna dagen är inställd! Den 23 april är det återigen dags för Controllerdagen vid Uppsala universitet, konferensen för de som arbetar med eller är intresserad av ekonomi- och verksamhetsstyrning. Här möts praktiker och forskare för att utbyta kunskaper och ta del av de senaste idéerna inom styrning- och verksamhetsutveckling. FEI är för sjätte året i rad stolt huvudsponsor.

Anmäl dig till Controllerdagen 2020 hos FEI och få 25 procent rabatt, ordinarie pris 2 750 kr (sista ansökningsdag är 13 april).

Nästa kursstart
Kontakta oss
Omfattning

1 dag

Avgift 2 060 kr
Ordinarie avgift ex. moms

Översikt

Controllerdagen är ett unikt tillfälle då praktik och forskning möts för att tillsammans ge en inblick i de senaste idéerna inom styrningsområdet. Samtidigt är det ett utmärkt tillfälle att skapa värdefulla kontakter i både näringsliv och offentlig sektor.

Teman 2020:

• Visualisering av stora datamängder för bättre beslutsfattande
• Ledarskapets etik – med praktiken i fokus
• Förändras eller dö? Att arbeta strukturerat med förändringsledning
• Sollentuna kommun – Sveriges KvalitetsKommun 2019
• Mod och nytänkande – nyckeln till vinnande organisationer
• Budget och budgetering – en vän eller en fiende?
• Att leda i osäker terräng

Läs om Controllerdagen 2020 program.

Var?

Universitetshuset Biskopsgatan 3, Uppsala.

Senast på FEI

Fastighetsmäklare och entreprenör Adam Farhoumands framgång talar för sig själv. Sedan han blev klar med sin fastighetsmäklarutbildning via FEI/Högskolan Väst under 2018 har Adam vunnit utmärkelse efter utmärkelse.

Läs mer

Varför ska HR lära sig mer om Hållbarhet? Den främsta anledningen är att ett bra hållbarhetsarbete är affärskritiskt för företag och organisationer. Om HR spelar en aktiv roll kommer företaget...

Läs mer

Mat har alltid har varit en stor del av Roberts vardag. Redan vid 20 års ålder tog han sin första anställning som kock på East i Stockholm. Men det var...

Läs mer

Är det något du undrar över?Vill du anmäla dig, fråga och diskutera utbildningsval eller söker kontakt med FEI i andra ärenden.
+