FEI har sedan 1888 erbjudit utbildning för människor i karriären. Att kombinera ett heltidsarbete med studier kan vara knepigt. Det är inte alltid enkelt att bege sig till lärosätet när man har andra åtaganden.

Vi på FEI vet detta. Därför erbjuder vi utbildningar i företagsekonomi på distans i Stockholm för att du ska kunna arbeta på heltid samtidigt som du läser våra kurser.

Vi vänder oss till företag och organisationer, från nya kollegor till rutinerade chefer.

Företagsekonomi på distans i Stockholm

Stockholms bästa utbildningar i företagsekonomi på distans

Vi erbjuder företagsekonomi på distans i Stockholm till yrkesverksamma i samarbete med svenska och utländska högskolor och universitet. I vårt nuvarande utbud av företagsekonomi på distans i Stockholm återfinns många kurser som ger 7,5 högskolepoäng och dessutom hela utbildningar som leder till högskoleexamen på 120 hp och kandidatexamen 180 hp.

Vår långa och anrika historia ger tyngd åt de utbildningar i företagsekonomi på distans i Stockholm som vi erbjuder. FEI ska vara det kvalitetsmässigt bästa utbildningsföretaget på marknaden. Det anseende som sitter i en kurs eller examen i företagsekonomi på distans i Stockholm från FEI är också välkänt i näringslivet.

Företagsekonomi på distans passar alla branscher och företag i Stockholm

Bland de som valt att läsa företagsekonomi på distans i Stockholm finns medarbetare från alla typer av företag från alla branscher. Från stora börsnoterade företag till små enmansrörelser. Skolor, sjukvård, myndigheter, departement, miljöförbund, politiska partier, ambassader och idrottsföreningar är exempel på andra organisationer som anlitar FEI.

Ständig utbildning och utveckling av personalstyrkan är en investering som ger ett positivt resultat, i form av bättre och mer produktiva medarbetare som kan bidra till företagets utveckling.

Välkommen att ta del av vårt utbud av företagsekonomi på distans i Stockholm här på fei.se. Kontakta gärna oss om du har frågor – vi hjälper dig att hitta rätt.