I de kurser som genomförs enligt FEI FLEX kan du välja att gå kursen “som vanligt”, om du så önskar. Det vill säga, du befinner dig i klassrummet på FEI, tillsammans med andra deltagare och en eller flera kursledare. Du tar del av undervisningen, gör anteckningar, och du kan givetvis ställa frågor till kursledaren.

Det fungerar således precis som vid en vanlig kurs på FEI! Det vill säga, inlärningen sker genom praktiska föreläsningar, övningar och diskussioner. Vid bensträckare, kaffe- och lunchpauser, som är en naturlig del av kursdagen, har du möjlighet att umgås med andra deltagare, kanske utbyta tankar kring kursen och knyta värdefulla kontakter.

FEI har egna lokaler i Stockholm, Göteborg och London. Vi har skapat inbjudande och effektiva studiemiljöer med den senaste tekniken. För FEI FLEX innebär det att våra lektionssalar har utrustats med kamera- och ljudlösningar. Det betyder att vi kan streama lektionerna live till distansdeltagare så att de inte bara kan se, utan också medverka aktivt i lektionerna.

Du som väljer att deltaga i undervisningen på plats får därmed ytterligare studiekamrater ute i landet. De kan befinna sig i Malmö, Karlstad, Umeå… eller någon annanstans! Om de väljer att använda webkamera (vilket vi uppmuntrar) får ni i klassrummet fler ansikten att bekanta er med. Distansdeltagaren har också möjlighet att ställa frågor, både muntligt via headset och genom en chatfunktion.

Dessutom är en webkamera riktad mot klassen. På detta sätt kan distansdeltagaren också få en bild av er i lektionssalen. Mikrofoner gör att de frågor som ni ställer till kursledaren också kan höras av distansdeltagarna.

Det är viktigt att notera att FEI FLEX kräver inloggning. Det är bara ni som medverkar i kursen som kan se och höra lektionerna. Efter kursens slut tas materialet bort.

Se alla kurser som ges med FEI FLEX

+
Hur många deltagare?

Delad kunskap är dubbel kunskap. Anmäl flera deltagare - du får rabatt för varje deltagare.

Antal deltagare

+
-
Välj kursstart
Kursstarter
  Rabatter

  Vill ditt företag bli avtalskund? Kontakta oss på info@fei.se.

  Avtalsrabatt / kampanjkod

  Uträkning
  Ordinarie avgift
  0 kr
  Din avgift
  Exklusive moms.
  0 kr
  Eget företag/privatperson? Delbetala med
  FEI Studielån från 0 kr/mån
  +