Du som som inte vill eller kan komma till oss, följer undervisningen på distans. Du behöver en internetuppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Kontoret, hemmet, från hotell eller flygplats om du är på resande fot – möjligheterna är oändliga!

Vad behövs för utrustning? Vi rekommenderar ett headset med mikrofon (du kan beställa från oss till självkostnadspris i samband med anmälan) för att du ska få ut maximalt av studierna. Vi ser gärna att du använder webkamera, det är roligt för läraren och studiekamraterna att få ett ansikte!

Du behöver ingen särskild programvara för att medverka i lektionerna, utan följer bara inloggningsinstruktionerna som du får, tillsammans med annan information, från oss på FEI inför kursstart.

Under lektionerna kan du ställa frågor och medverka i diskussioner. Det handlar således om att aktiv distansutbidlning, inte passivt lyssnande. Vår ambition är att ge dig precis samma upplevelse och inlärningskvalitet som om du hade befunnit dig i klasssrummet på FEI.

Kurslitteratur skickas per post eller bud till distansdeltagare. Kursmaterial och dokumentation distribueras digitalt.

Det fina med FEI FLEX är att du vid varje enskilt lektionstillfälle kan välja var du vill befinna dig. Du kan till exempel vara med i klassrummet på FEI ett par gånger under kursen; du kanske ändå ska besöka Stockholm (alternativt Göteborg eller London) eller helt enkelt väljer att komma till oss för att träffa kursledaren och se våra lokaler.

Vad händer när det är dags för rast? När deltagarna hos oss samlas till gemensam fika rekommenderar vi att du går ut i köket och gör en kopp kaffe!

Se alla kurser som ges med FEI FLEX

+
Hur många deltagare?

Delad kunskap är dubbel kunskap. Anmäl flera deltagare - du får rabatt för varje deltagare.

Antal deltagare

+
-
Välj kursstart
Kursstarter
  Rabatter

  Vill ditt företag bli avtalskund? Kontakta oss på info@fei.se.

  Avtalsrabatt / kampanjkod

  Uträkning
  Ordinarie avgift
  0 kr
  Din avgift
  Exklusive moms.
  0 kr
  Eget företag/privatperson? Delbetala med
  FEI Studielån från 0 kr/mån
  +