Lektionerna som ges via FEI FLEX spelas in. Det innebär uppenbara fördelar för dig som deltagare. Om du skulle missa en lektion är det inte hela världen. Om du vill ta del av ett moment som du upplevde som svårt, kan du repetera det och i lugn och ro följa lärarens förklaring igen.

En stor fördel med FEI FLEX är möjligheten att repetera lektionsavsnitt eller hela lektioner. Det betyder att Powerpoint-presentationer, allt som skrivs på tavlan, lärarens genomgångar och inte minst, svar på frågor och diskussionsinlägg, finns tillgängligt digitalt för dig i efterhand.

Våra kursledare är experter inom sina undervisningsområden. De kan vara revisorer, advokater, konsulter, företagsledare eller forskare. Alla har en enastående förmåga att förmedla sina kunskaper till yrkesverksamma deltagare. Ofta handlar inlärning om nyanser och pedagogisk fingertoppskänsla. Med FEI FLEX kan du se lektionerna hur många gånger du vill för att försäkra dig om att du har förstått och att du har bilden helt klar på hur du ska tillämpa dina nyvunna kunskaper i din praktiska verklighet.

Det inspelade materialet är bara tillgängligt för dig och dina kurskamrater. Det sprids inte till utomstående. Efter kursens slut tas materialet bort.

Se alla kurser som ges med FEI FLEX

+
Hur många deltagare?

Delad kunskap är dubbel kunskap. Anmäl flera deltagare - du får rabatt för varje deltagare.

Antal deltagare

+
-
Välj kursstart
Kursstarter
  Rabatter

  Vill ditt företag bli avtalskund? Kontakta oss på info@fei.se.

  Avtalsrabatt / kampanjkod

  Uträkning
  Ordinarie avgift
  0 kr
  Din avgift
  Exklusive moms.
  0 kr
  Eget företag/privatperson? Delbetala med
  FEI Studielån från 0 kr/mån
  +