Sök vår Executive MBA-utbildning – närvara på plats i Stockholm, i London eller på distans

Vill du vidareutvecklas och klättra i din karriär? Är du beredd att göra en investering för att få detta att hända? Då är vår Executive MBA-utbildning ett perfekt val för dig!

På FEI erbjuder vi en spännande akademiskt MBA-utbildning för dig som efterfrågar kvalificerad kompetensutveckling i din chefsroll. Studierna omfattar 90 ECTS-poäng, leder till examen på akademisk påbyggnadsnivå och genomförs på deltid. Välj att närvara vid FEI i Stockholm, London eller läs på distans via FEI FLEX. Läs mer om FEI FLEX.

I vårt MBA-program undervisar flera av Sveriges främsta lärare och forskare inom sina respektive områden.

Låt oss berätta mer.

Executive MBA Stockholm

Vad är Executive MBA?

MBA står för Master of Business Administration där fokus ligger på redovisning och finansanalys, vilket hjälper dig att leda din verksamhet framåt.

MBA är en av världens mest kända vidareutbildningar. Det är en kvalificerad ledarskapsutbildning för dig som är yrkesverksam med viljan att utveckla din yrkesroll mot en ledande position.

Genom att gå en MBA-utbildning får du en unik möjlighet att bygga upp och utveckla dina kunskaper. Detta upplägg uppmuntrar dig som deltagare och låter dig inspireras till att ta ett steg längre i din ledarroll. Kort beskrivet utvecklas du parallellt med din organisation på ett framgångsrikt sätt.

FEI:s MBA-program vänder sig till dig som vill ha avancerade kunskaper inom företagsekonomi och ledarskap. Programmet genomförs helt på engelska och vi erbjuder två starter per år: september och januari.

Varför välja FEI?

  • Vi strävar alltid efter att vara det kvalitetsmässigt bästa utbildningsföretaget på marknaden.
  • Vi erbjuder ett stort och varierat utbud av utbildningar för olika nivåer.
  • Vi har lång erfarenhet av att ta fram upplägg och erbjuda utbildningar för människor i karriären.
  • Vi vänder oss till hela organisationen – från de nya medarbetarna, till de erfarna cheferna.
  • Vi ger dig omedelbar kunskap och nya verktyg att ta till direkt i ditt arbete.

Vem söker Executive MBA?

Det som utmärker de sökande till MBA-utbildningar är att de brukar vara entreprenöriella och drivna samt att de har en stark vilja att utvecklas.

De som brukar söka vill ofta förbereda sig för en högre nivå av ledningsansvar. En stor andel av de som söker en MBA är chefer eller har många års erfarenhet av en ledande befattning. Men så behöver fallet inte alltid vara.

Idag finns det många exempel på MBA-deltagare som har en annan typ av bakgrund, men som ändå har ansetts ha vad som krävs för att tillgodogöra sig utbildningen och bidra till de andra kursdeltagarna.

Frihet och flexibilitet med FEI FLEX

Om du studerar MBA-utbildningen hos oss på FEI kan du delta på våra utbildningar på plats i Stockholm eller London. Men du har också möjligheten att studera på distans.

Med FEI FLEX, som är vårt unika koncept för distansutbildning, tar vi utbildning till en helt ny nivå och ett steg närmare total frihet. Friheten innebär för dig att du kan ta del av direktsända föreläsningar och gruppdiskussioner var du vill och hur du vill via valfri enhet. Dessutom kan du repetera lektionen när som helst då allt spelas in, vilket adderar ytterligare värde i form av när du vill.

Kort beskrivet: distansutbildning är inte längre vad det har varit. Vår ambition är att utbildning på distans ska kännas närvarande överallt utan problem. Alltid!

Med FEI FLEX ger vi distansutbildning en ny innebörd.

Vill du veta mer om Executive MBA?

Är du intresserad av att få en Executive MBA-utbildning hos oss på FEI och vill veta mer om upplägget? Tveka då inte att ta kontakt med oss.

Programmet är speciellt framtaget för att utveckla ditt ledarskap i en verksamhetsledande roll. Har du frågor besvarar vi dem och vi berättar gärna mer om vad det innebär att gå MBA-programmet på FEI.

Skaffa dig en förstklassig utbildning som ger omedelbara resultat. Varmt välkommen!