Ta nästa steg med våra ekonomiutbildningar

FEIs ekonomiutbildningar är perfekt för dig som har ambitioner inom ekonomi men som samtidigt behöver flexibilitet med hänsyn till omfattning och tid.

Upplägget på våra ekonomiutbildningar tillåter dig att välja fritt om du vill gå hela programmet eller bara enstaka utvalda delkurser. Beroende på din inriktning och yrkesroll kan du anpassa din utbildning så att den passar för just din situation.

Sedan 1944 har FEI erbjudit ekonomiutbildningar av hög professionalitet och kvalité. En stor del av våra tidigare elever har gått vidare från våra utbildningar till ledande ekonomiposter inom näringslivet, något vi på FEI är mycket stolta över.

Ekonomiutbildningar

FEIs ekonomiutbildningar i korthet:

  •      Perfekt för dig som behöver läsa på distans – plugga precis som om du vore på plats
  •      Flexibelt upplägg – du bestämmer själv omfattning och inriktning på din utbildning
  •      Varierat utbud – från kortare kurser i redovisning till omfattande ekonomiprogram
  •      FEI har över 70 års erfarenhet av att utbilda ekonomer
  •      Modern teknik och användbara verktyg – vad mer behövs?

Möjlighet till anpassning

FEIs breda utbud av ekonomiutbildningar inkluderar både kurser och program, där omfattningen varierar från tre dagar till sju veckor till två år. Ett exempel är kursen Läsa & förstå bokslut, som läses över tre intensiva dagar, antingen på plats eller via vårt distansalternativ FEI FLEX. Ett annat exempel är vår ekonomichefsutbildning. Programmet klassas som en ”komprimerad universitetsexamen” och läses över cirka 24 månader beroende på vilket studietempo du som elev håller. Ekonomiutbildningen är flexibel och anpassningsbar vilket innebär att du kan välja rätt delkurser för din yrkesroll, och samtidigt bestämma en omfattning som passar ditt schema.

Andra exempel på ekonomiprogram hos oss är marknadsekonom, redovisningsekonom, företagsekonom och ekonomichefsprogrammet. Dessa yrkesutbildningar är otroligt flexibla och i vissa fall har du möjlighet att starta utbildningen vid sex tillfällen per år.

Behörighet? Oroa dig inte

De enda förkunskaper vi rekommenderar är en genomförd ekonomiinriktad gymnasieutbildning samt viss yrkeserfarenhet i det ämne du vill läsa. I övrigt brukar vi säga att det är motivationen och inte behörigheten som styr dina resultat och hur mycket du får ut av utbildningen.

Kontakta oss för mer information om våra ekonomiutbildningar

Vill du veta mer? Här på vår hemsida hittar du all information du behöver om våra ekonomiutbildningar – studiefart, omfattning och en videogenomgång som beskriver hur FEI FLEX fungerar.

Via vår ekonomiutbildning breddar du dina kunskaper och skapar en spetskompetens som kommer att gynna dig, din nuvarande eller framtida arbetsgivare och era kunder. Oavsett om du är akademiker eller om du har arbetat dig uppåt i karriären kan vi bidra med nya kunskaper som tar dig och ditt företag till nya höjder. Välkommen till oss på FEI!

Läs mer om vårt utbud och boka här!