Vad säger studerande om FEI YH?

“Med FEIFLEX kunde jag själv schemalägga mina dagar eftersom det var lärarledda lektioner två dagar i veckan och hela upplägget var otroligt smidigt. FEI:s YH-utbildning gjorde att jag kunde läsa på distans och att jag fick ett jobb som jag kunde kombinera med min skidåkning.”
Adam Nordström, International Customer Service Representative på Stellar Equipment, gick YH-utbildningen Account Manager. Läs hela intervjun här.

“En YH-utbildning är en jättebra lösning för alla som känner behov av utveckling och att komma vidare i karriären. Jag skulle absolut rekommendera andra att läsa hos FEI. Lärarna har hög kompetens och många av dem är aktiva i branschen. Det märks genom att innehållet är så aktuellt och att allt är förankrat i hur det går till ute på arbetsplatserna.”
Jakob Thor, betonginspektör på Dekra Industrial, gick YH-utbildningen Betongingenjör. Läs hela intervjun här.

“En av anledningarna till att jag valde utbildningen är den starka kopplingen till arbetslivet. Jag är studentrepresentant i utbildningens ledningsgrupp, tillsammans med representanter från arbetslivet, och märker tydligt hur engagerade de är i utbildningen. Kopplingen märks också hos lärarna – det är personer som är eller har varit yrkesverksamma inom branschen.”
Joakim Geberg, studerar YH-utbildningen Energiingenjör. Läs hela intervjun här.

“Eventbranschen är stor i Stockholm och det är väldigt viktigt att ha ett brett kontaktnät. Att utbildningen skedde på plats i Stockholm kändes därför som en bra möjlighet att få in en fot i branschen. Eftersom jag kom hit helt utan kontakter, var även lärarna på FEI ett extra bra stöd. Det är tack vare dem som jag har utökat mitt nätverk och fått riktigt bra jobbmöjligheter.”
Evelina Elofsson, Event Manager på Vester Design, gick YH-utbildningen Event Manager. Läs hela intervjun här.

“Jag rekommenderar alla som är verksamma inom hotell- och restaurang och som vill komma uppåt i karriären att vända sig till FEI. YH-utbildningen ger ett stort kontaktnät i branschen, och innehåller både kurser som är viktiga för chefer i restaurangbranschen och kurser som är nödvändiga för chefer i alla branscher. Utan den hade jag inte varit där jag är idag.”
Elin Persson, restaurangchef på Grand Hotel Alingsås, gick YH-utbildningen Food & Beverage Manager. Läs hela intervjun här.

“FEI stack ut genom den tydliga kopplingen till arbetsmarknaden. Jag gjorde min praktik på samma försäkringsbolag där jag idag är vd. Det är ett bevis på hur viktigt det är med ett bra kontaktnät, och det får du verkligen genom att studera på FEI.”
Helena Jerman, vd NCC Försäkring, gick YH-utbildningen Försäkringsrådgivare/ Skadereglerare/ Riskbedömare. Läs hela intervjun här.

“Jag tror att alla som vill utveckla sin karriär har nytta av den här utbildningen. Det är lätt att som ny i arbetslivet tänka att ett företag består av olika avdelningar som sköter det de är bäst på, utan att reflektera över helheten. FEI:s utbildning gav mig ett bredare perspektiv av hur samspelet fungerar och förståelse för hur ett företag drivs framgångsrikt.”
Roger Dupé, modell, vd/grundare till Melyon, gick YH-utbildningen Kvalificerad inköpare. Läs hela intervjun här.

“Utbildningen går igenom alla viktiga delar du behöver för yrket, det märker jag nu när jag faktiskt arbetar inom branschen. Det faktum att FEI kombinerar entreprenaddelen med inköp är också ett bevis på hur sammankopplad och anpassad utbildningen är till arbetslivet.”
Emelie Zetterman, projektingenjör på Sveab Anläggning, gick YH-utbildningen Projektinköpare/ Entreprenadingenjör. Läs hela intervjun här.

“Jag investerade två år i den här utbildningen och det var en väldigt lönsam investering. Det visar också att du aldrig är för gammal för att studera och byta karriär. Det spelar heller ingen roll vilken bakgrund du har, yrkeshögskoleutbildningar som de FEI erbjuder ger alla möjligheten att göra en helomvändning i arbetslivet, precis som jag gjorde.”
Vladan Andric, driver redovisningsbyrån VA Consulting, gick YH-utbildningen Redovisningskonsult. Läs hela intervjun här.

Publicerat den 9 juni 2022