Ledningsförändring: FEI utser Stefan Carlberg som tf vd och Johan McCarthy som tf vice vd

Styrelsen i Företagsekonomiska Institutet 1888 AB, FEI, har utsett Stefan Carlberg till tillförordnad vd och Johan McCarthy som tillförordnad vice vd för FEI. I samband med det lämnar Magnus Rolf företaget efter 18 år som vd.

FEI har genomgått en kraftig tillväxtresa och har nu årligen fler än 1500 studenter samt ett 100-tal lärare engagerade i undervisningen. Verksamheten, med cirka 35 anställda, finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Alicante (Spanien). För att fortsätta utveckla FEI:s framgångsrika verksamhet har styrelsen identifierat behovet av ett nytt ledarskap för företaget. Magnus Rolf lämnar därmed uppdraget som vd och styrelsen har utsett Stefan Carlberg till tillförordnad vd och Johan McCarthy tillförordnad vice vd.

– Vi vill tacka Magnus Rolf för hans långa tid på FEI och stora insatser i utvecklingen av företaget. Vi önskar honom all lycka till i sina framtida utmaningar, säger Leif Persson, styrelseordförande i FEI.

Ny ledning för FEI

Tillförordnad vd, Stefan Carlberg, har arbetat inom FEI sedan 2012, bland annat som chef för FEI Yrkeshögskola och de senaste åren som operativ chef. Stefan har en MBA-examen från London South Bank University.

Tillförordnad vice vd, Johan McCarthy, har sedan 2005 arbetat på FEI som utbildningschef och i andra ledande roller. Johan är utbildad civilekonom.

Styrelsen inleder nu rekryteringen av en ny vd till Företagsekonomiska Institutet 1888 AB.

Publicerat den 4 maj 2022