Certifikat VD-kompetens – deltagare berättar

Certifikat VD-kompetens är utbildningen som vänder sig till dig som är erfaren, ny eller blivande vd, men också dig som siktar på en vd-befattning inom några år. Det är en välbeprövad utbildning med många nöjda deltagare. Nedan kan du läsa mer om vad några av dem tycker om utbildningen. Om du vill ta del av fler kommentarer från tidigare kursdeltagare och ett kort cv om utbildningens ämnesexperter kan du ladda ner broschyren på utbildningssidan.

Jag tycker att utbildningen var bra med många konkreta verklighetsbaserade case. Gruppen var sammansatt av vd:ar från många branscher vilket gav lärorika erfarenhetsutbyten och givande dialoger. Jag kan varmt rekommendera denna vd-utbildning oavsett om du är ny eller erfaren vd.
Daniel Husberg, vd IST AB

Samtliga lärare i utbildningen höll hög klass och gav användbara verktyg som jag redan haft nytta av. Jag kan verkligen rekommendera vd-utbildningen!
Eva Gustafsson, vd Conservator AB

Jag kan verkligen rekommendera andra denna utbildning som lämpar sig både för dig som är vd eller affärsområdeschef. Efteråt känner jag mig definitivt säkrare i min roll. Lärarna är mycket kompetenta och pedagogiska. Dessutom blir det en stark gemenskap och öppenhet mellan deltagarna vilket också betyder mycket.
Jacob Hermansson, vd Formac Production AB

Man får en massa konkreta verktyg och kunskaper för att applicera i sin egen verksamhet och helikopterperspektiv av vad som krävs i vd-rollen. Efter utbildningen har jag blivit en bättre kravställare både på mig själv och omgivningen.
Peter Fransson, regional director Atracco Group AB

Läs mer om utbildningen

Publicerat den 8 februari 2022